Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη

Έκκληση στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη, απηύθυναν οι Austrian Boys με ανακοίνωση που εξέδωσαν.
H ανακοίνωση:

"Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου που είχανε συνδράμει οικονομικά στη προσπάθεια ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματός – μετά την εγκατάλειψη της διοίκησης πρωτοδικείου της ΠΑΕ – να μην κάνουν χρήση του δικαιώματος επιστροφής των χρημάτων που τους δίνει ο ερασιτέχνης, αλλά να αξιοποιήσουν τα χρήματα αυτά για την ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ του συλλόγου, αλλά και για οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του ερασιτέχνη.

Επίσης, καλούμε και όλους τους άλλους φιλάθλους να μεταβούν στα γραφεία του Συλλόγου στη θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 18.00-20.00 και να γραφτούν μέλη στον ερασιτέχνη.

Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση και μια μεγάλη ευκαιρία. Να ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ στον ερασιτέχνη πετυχαίνοντας από μια πλευρά να ενισχύσουμε τον σύλλογο και τα τμήματα του και από την άλλη πλευρά ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ και θα ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ, από εδώ και πέρα το Ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ"



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...