Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ξέρουμε προφορικά,περιμένουμε γραπτά

Ο Νίκος Τσεκούρας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του VolosFans με χθεσινές δηλώσεις.
Όπως αποκάλυψε στην χθεσινή κοπή πίτας των παλαιμάχων ο Ερασιτέχνης ήδη έχει ενημερωθεί προφορικά από την ΕΠΟ για το τι καθεστώς θα ισχύσει για τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που επιλέξει να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Όμως επειδή «στην Ελλάδα είμαστε και όλα είναι πιθανά ,περιμένουμε το γραπτό υπόμνημα για να είμαστε σίγουροι», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να συμπληρώσει:

« Εδώ και δύο εβδομάδες έχουμε απευθυνθεί στα αρμόδια αθλητικά όργανα, αλλά και στην Πολιτεία για να δούμε τι ισχύει στην περίπτωση του Ολυμπιακού, μετά την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Ενημερωθήκαμε, ωστόσο, από την πλευρά μας ζητήσαμε να υπάρξει και γραπτή ενημέρωση. Την περασμένη Παρασκευή πήγαμε στην Αθήνα, καταθέσαμε τα υπομνήματα, σε ΕΠΟ και ΓΓΑ, ενώ αναθέσαμε την υπόθεση σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο, το οποίο ειδικεύεται σε αθλητικά θέματα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας. Λίγες μέρες υπομονή. Θα λάβουμε γραπτώς τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε, με στόχο να δημιουργήσουμε έναν υγιή Ολυμπιακό Βόλου. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και στη συνέχεια θα κάνουμε μια μεγάλη γενική συνέλευση και εκεί θα αποφασίσουμε για τον μέλλον του Ολυμπιακού. Εγώ έχω υποχρέωση να σας δώσω όλα τα δεδομένα για την ομάδα. Το σημαντικότερο, ωστόσο, δεν είναι που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, αλλά το αύριο της ομάδας. Γιατί αν ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος να αδειοδοτηθεί, όταν θα χρειαστεί να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν έχει κανένα νόημα η ομάδα να βγει κατηγορία. Με τη βοήθεια όλων, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα γίνει και πάλι μεγάλη ομάδα»

Ο Νίκος Τσεκούρας μεταξύ άλλων έκανε παράκληση στους παλαιμάχους να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη και να δίνουν το παρών στις εκδηλώσεις εμπνέοντας τα μικρά παιδιά...




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...