Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Τίτλοι τέλους για την ομάδα μας

Με μία απλή δήλωση προς την ΕΠΟ  για αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα γράφτηκε ο επίλογος του Ολυμπιακού.
Τα επανειλημμένα λάθη των διοικήσεων της τελευταίας εξαετίας οδηγούν την ομάδα σε πρωτοφανή «χωράφια» για την ιστορία της.
Είναι ουσιαστικά η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να αγωνιστεί για την ιστορία του.
Η πρώτη επί Κατοχής ,όταν αναβλήθηκε το πρωτάθλημα, η δεύτερη επί Γερουλάνου και εμπλοκής του τότε προέδρου Αχιλλέα Μπέου στο Κοριόπολις και η τρίτη σήμερα όταν η διοίκηση πρωτοδικείου δεν μπόρεσε να σηκώσει τα οικονομικά βάρη από τον Δεκέμβριο και έπειτα λόγω κάκιστου προγραμματισμού.

Ένας ,ένας οι παίκτες του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα και ο καθένας με τον τρόπο του εξέφρασε  

Κυζιρίδης :«Ο Θεος τα δυσκολα τα δινει στους δυνατους και στην συγκεκριμενη περιπτωση στις μεγαλες ομαδες...Μετα λυπης σημερα ολοκληρωθηκε αδοξα ενα κεφαλαιο της ζωης μου...Ευχομαι ολοψυχα στον Ολυμπιακο Βολου να βρει τον δρομο του και ειμαι σιγουρος για αυτο διοτι ομαδες με τετοια δυναμικη δεν χανονται ετσι απλα!!!Μεγαλη μου τιμη που φορεσα την φανελα του Ολυμπιακου Βολου!!! Υ.Γ. επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλλεται να σηκωθεις!!!»

Τσιάρας:«Να είστε όλοι καλά.Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της.»

Σκοπελίτης«Δυστυχώς μια τεράστια ομάδα σήμερα γράφει την πιο μαύρη σελίδα ιστορία της, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ. Γιατί το επιβάλλει η ιστορία της και ο λαός της. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον υπέροχο κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που μου έδωσε. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε κάποια μέρα. Περήφανος κι ευλογημένος που φόρεσα αυτή την φανέλα και αγωνίστηκα για αυτή τη ομάδα»

Ο κόσμος που είναι αγανακτισμένος από πρόσωπα και καταστάσεις ζητάει πλέον από τον Ερασιτέχνη να ξαναχτίσει την ομάδα από το μηδέν μακριά από πρόσωπα που στιγμάτισαν την ιστορία της μεγάλης ερυθρόλευκης οικογένειας.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...