Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Δεν έφτασε το φιλότιμο...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε φυσιολογικά από μία ανώτερη Κασσιόπη με σκορ 3-1.
Με δεκατέσσερις παίκτες στην διάθεσή του ο Ολυμπιακός δεν κλείστηκε , έπαιξε ανοικτά την Κασσιόπη και έδειξε πως υπό προϋποθέσεις αυτή η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία ,αν φυσικά την «αφήσουν» οι διοικητικές εξελίξεις. 




O Θωμάς Μακρής παρέταξε τους ερυθρόλευκους με  πορτιέρο τον Δασκαλάκη ενώ στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά ήταν οι Καρράς , Νάστος ,Αρβανίτης ,Μπουτζίκος.Στα αμυντικά χαφ ήταν οι Τσιάρας και Κεσίδης με τον Κυζιρίδη να παίζει  ως επιτελικός μέσος και τους Γκουγκούδη και Σκοπελίτη να είναι στα εξτρέμ.Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ντεπέτρις.

Ο Ολυμπιακός δεν κλείστηκε και δεν προσπάθησε να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου.Σε αυτό βέβαια βοήθησε και το γρήγορο γκολ της Κασσιόπης με πέναλτι μετά από λάθος του Καρρά που έκανε χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή. 

Ο Ολυμπιακός είχε και αυτός κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Ντεπέτρις ,αλλά ο Δασκαλάκης ήταν ο καλύτερος παίκτης των ερυθρολεύκων αφού οι επεμβάσεις του κράτησαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι.
Και μπορεί ο πορτιέρο του Ολυμπιακού να έδωσε ελπίδες κρατόντας την διαφορά στο ένα τέρμα μέχρι την διακοπή του ημιχρόνου ,αλλά τότε ήρθε η ποιότητα του Ντουαλά που με δύο γκολ τελείωσε αναίμακτα το παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Ο Ολυμπιακός στο 75΄μείωσε με ατομική ενέργεια του Ντεπέτρις ,προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω αλλά έμεινε από δυνάμεις.

Παρακολουθήσατε ζωντανά το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό...ΕΔΩ!

Κασσιόπη (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βλάχος (64' Γκόμες), Βενέτης, Ιωάννου, Μακρίδης, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Ντουαλά, Φάμπιο (61' Ζορμπάς), Παμλίδης (77' Καμπάνταης), Σουάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Μακρής): Δασκάλακης, Ντεπέτρις, Αρβανίτης, Γκουγκούδης, Καρράς (75' Αλαμάνης), Κεσίδης, Κυζιρίδης, Μπουτζίκος, Νάστος, Σκοπελίτης, Τσιάρας.).



Κάρτες: 
 Ντεπέτρις, Σκοπελίτης,

Μας άρεσε.... 

Δεν μας άρεσε...




Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Ευαγγέλου δεν είχε δύσκολες φάσεις εκτός του πέναλτι της Κασσιόπης το οποίο έδωσε με μεγάλη ευκολία.







Θωμάς ΜακρήςΠεραστικά στον Ζέρη που πληροφορούμαστε πως πηγαίνει καλύτερα στον νοσοκομείο.Αν ισοφαρίζαμε με τον Ντεπέτρις θα ήταν διαφορετικό του παιχνίδι.Σαφώς η Κέρκυρα ήταν ανώτερη και είχε πολλές ευκαιρίες.Έχουμε τεράστια προβλήματα αλλά ο Δασκαλάκης ,ο Αλαμάνης και τα άλλα παιδιά είναι η παρακαταθήκη για το μέλλον του Ολυμπιακού .Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που καταφέρνουν μέσα από αντίξοες συνθήκες και γίνονται ανταγωνιστικοί.».

Βοσνιάδης :«Εύχομαι ο Ολυμπιακός να βρει τον δρόμο του.Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις.Είχαμε 23 τελικές προσπάθειες νομίζω και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ.Πρέπει να αποβάλλουμε τα κενά διαστήματα που έχουμε στο παιχνίδι μας καθώς έρχονται παιχνίδια που θα κρίνονται στο ένα γκολ.Θα κάνουμε ακόμα μία δύο μεταγραφικές κινήσεις μέσα στην εβδομάδα.»






Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 1000 άτομα βρέθηκαν στο ΕΑΚ της Κέρκυρας.
  • Ο Ζέρης υπέφερε από γαστρεντερίτιδα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει! Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...