Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η θέση του Ριζόμυλου

Διαβάστε την ανακοίνωση από το Ριζόμυλο όπως έφτασε στο mail του VolosFans.com.

H ανακοίνωση:

«Η κοινή ανακοίνωση όλων των συνδέσμων που <<καίει>> τον καταστροφέα του Ολυμπιακού Βόλου για το έγκλημα, του οποίου η τελευταία (θεατρική) πράξη παίχτηκε χθες, μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, όπως και οποιονδήποτε οπαδό της μεγαλύτερης ομάδας στη Μαγνησία! Επιβεβαιώνουμε και προσυπογράφουμε τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση αυτή, πράγματα που όλοι τα ξέρουν, αλλά λίγοι είχαν το θάρρος να τα πουν, φοβούμενοι την οργή του ακατανόμαστου... Όλοι μαζί, απαλλαγμένοι από το παρελθόν και αναγεννημένοι από τις στάχτες μας, έχουμε ένα χρέος και θα το εκπληρώσουμε, παρά τις πολλές <<τρικλοποδιές>> που θα δεχθούμε 100%: να κάνουμε την ερυθρόλευκη φανέλα να ξαναμπεί στα γήπεδα απαλλαγμένη από κάθε βρωμιά και, ακολουθούμενη από τους 17000 (...μείον 50) που είδαν την <<παράσταση>> με τον Παναιτωλικό, να ξανακάνει περήφανη όλη τη Μαγνησία! Μέχρι τότε επιβάλλεται ο αγώνας όλων... Αρχίζουμε!


ΥΓ1. Για τον Ολυμπιακό Βόλου θα τρέχουμε στο Βόλο, ακόμα και να αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία από τον Αστέρα Ριζομύλου... Για το ΕΚΤΡΩΜΑ από την άλλη... ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!


ΥΓ2. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!!!»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...