Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Πέφτουν οι τόνοι από ΣΦΟΒ

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΒΟΦ.
Η ανακοίνωση που έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του volosfans αναλυτικά:

«Δηλώνουμε ότι δεν θα εμπλακούμε σε αντιπαράθεση μεταξύ οπαδών και φίλων του Ολυμπιακού.
Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να πολωθεί το κλίμα μεταξύ μας και να αποπροσανατολισθούμε από τον κοινό μας σκοπό και ενδιαφέρον που είναι η σωτηρία της ομάδας μας.
Και ας υπάρχουν κάποιοι λίγοι ακόμη, γύρω στους 10-12, από τους χιλιάδες οπαδούς μας που δεν έχουν καταλάβει ότι η ομάδα μας διαλύεται.
Είναι γνωστό ότι ο ΣΦΟΒ με έτος ίδρυσης 1971, σήμερα έχει 15 μέλη Δ.Σ. με 700 – 750  μέλη στο βιβλίο μητρώων. Όλοι οικογενειάρχες, επαγγελματίες και επιστήμονες.
Ο ΣΦΟΒ μπήκε μπροστά το 2003 – 2004 για την εξαγορά της Κασσάνδρας καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος σε 300.000 ευρώ με διαρκείας, μετοχές, συνδρομές και επιταγές ευκολίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ κάποιων αθώων και ρομαντικών μελών μας που δεν αναγνωρίσθηκαν ποτέ και από κανέναν. Μόνο με βάση τη Θεία Δίκη τις πλήρωσαν οι μετέπειτα σε γιατρούς και δικηγόρους.

Τότε οργώσαμε όλον τον Βόλο, όλα τα μαγαζιά και όλα τα γραφεία και όλοι ανταποκρίθηκαν.
Ο ΣΦΟΒ μαζί με τους άλλους  Συνδέσμους ανάγκασε τον Βασιλειάδη να φύγει και να παραδώσει την ομάδα στον Αχ. Μπέο.
Ο ΣΦΟΒ πίεσε και μπήκε μπροστά να φύγει ο Μποτσιβάλης και να έλθει ο κ. Καραγιάννης μετά από πολυήμερες πιέσεις και αφού δεχθήκαμε σωρεία απειλών και ύβρεων.
Ο Σύνδεσμός μας συμμετείχε με όλους τους άλλους Συνδέσμους στους αγώνες για τη δικαίωση της ομάδας μας το 2010-11, συγκρουόμενος με το ΠΑΣΟΚ, τους βουλευτές του και τα όργανά τους.
Ο ΣΦΟΒ «έκαιγε» με τις ανακοινώσεις του όλους τους αντιπάλους του σημερινού Δημάρχου στην προεκλογική περίοδο των Δημοτικών εκλογών.
Κανείς άλλος δεν το έκανε
Εμείς βάλαμε τα στήθια μας  μπροστά και δικαιωθήκαμε τότε στην εκλογική μάχη.
Ο ΣΦΟΒ κατήγγελλε συνέχεια την ΕΠΟ, ΚΕΔ και παράγοντες των Αθηνών για τον πόλεμο που υφίστατο η ομάδα μας.
Ο ΣΦΟΒ μετά το μπαράζ της Ξάνθης που ξέσπασε μεγάλη κρίση τοποθετήθηκε με ωριμότητα για ηρεμία και συναίνεση για την επόμενη μέρα.
Σήμερα ο ΣΦΟΒ με 45 χρόνια ζωής και αγώνες με ωριμότητα και σοφία έχοντας την ώθηση και τα εκατοντάδες θετικά σχόλια των τελευταίων ημερών, νιώθει πιο δυνατός και πιο μαχητικός από κάθε άλλη φορά.

Τώρα, τελευταίες ώρες, τελευταίες μέρες πριν την οριστική διάλυση – απόσυρση της ομάδας μας με σκοπό να πέσουν οι τόνοι, οι αντιπαραθέσεις και να επικρατήσει η λογική και η αγάπη για την ομάδα, εμείς σαν πρώτη κίνηση η σημερινή τετρασέλιδη ανακοίνωσή μας έγινε δισέλιδη και κατά δεύτερον καλούμε τον Ερασιτέχνη να μπει μπροστά και να καλέσει αύριο (σήμερα) ευρεία σύσκεψη με όλους, εκπροσώπους των οργανωμένων, μετόχους, παλιούς προέδρους, την παραιτηθείσα Διοίκηση και τον Δήμαρχο Αχ. Μπέο, με θέμα το μέλλον και τη σωτηρία της ομάδας μας.

Κανείς δε θέλει να γίνει ο νέος Γερουλάνος και ο νέος Παπανδρέου που διέλυσαν την ομάδα μας το 2010-11.
Δεν είναι δυνατόν ομάδες χωριά που δεν πρωταγωνιστούνε σήμερα στην Β’ Εθνική και να κρατάνε τις ομάδες τους στην κατηγορία μέχρι τον Μάιο, και εμείς να μην  μπορούμε μια ομάδα με νέα παιδιά και τη Β  ΠΑΕ να  μην την κρατήσουνε να πέσει αγωνιστικά.
Πέρυσι τέτοια περίοδο οι Γιώργηδες με περισσότερα προβλήματα και λιγότερη στήριξη όχι μόνον δεν την άφησαν την ομάδα αλλά έκαναν και 7 μεταγραφές και προσέλαβαν και ένα πετυχημένο προπονητή τον Ελευθερόπουλο.
Αν δεν επιτευχθεί η συναίνεση και η σωτηρία της ομάδας να ξέρουνε όλοι ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιά απ’ τις πληγές μας και ότι είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τα συμφέροντα του Ολυμπιακού με οποιοδήποτε κόστος και με ολομέτωπη σύγκρουση κατά πάντων.
Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...