Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αργός θάνατος για 13.000 ευρώ!

Η συσπείρωση της προηγούμενης εβδομάδας έμεινε στην...μέση.
Ο Γιάννης Θεοδωρίδης ,εν μέσω πολιτικών παιχνιδιών, δεν κατάφερε να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται για να εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός ασφαλιστική ενημερότητα και έτσι η ομάδα αποχωρεί ουσιαστικά από το πρωτάθλημα.

Το υπολειπόμενο ποσό που ήταν 13.000 ευρώ (είχαν μαζευτεί περίπου 17.000) ,στάθηκε καταδικαστικό για την ομάδα αφού δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές ενώ στο ρόστερ της απομένουν πέντε παίκτες.

Η προσπάθεια του αντιπροέδρου των παλαιμάχων δεν στηρίχθηκε ούτε από τον Ερασιτέχνη ,ούτε από την πλειοψηφία των οργανωμένων αφού εκτιμήθηκε από κάποιους πως είναι καλύτερα η ομάδα να πέσει στο ερασιτεχνικό για να απεμπλακεί από το περιβάλλον του Αχιλλέα Μπέου.

Ο ίδιος ο Θεοδωρίδης δήλωσε απογοητευμένος και χωρίς κανένα ψυχικό απόθεμα, αφού χωρίς να έχει κάποιο θεσμικό ρόλο προσπάθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή για την σωτηρία των ερυθρολεύκων.

Το κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας πάντως θα συνεχιστεί για τον Ολυμπιακό.Η ομάδα όντας ακέφαλη ,αφού ο Ερασιτέχνης αρνήθηκε ως όφειλε να αναλάβει την διοίκηση, δεν μπορεί να καταθέσει έγγραφο αποχώρησης από το πρωτάθλημα.Έτσι οι αγώνες του θα οριστούν κανονικά,με την ομάδα να αποβάλλεται μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια που δεν θα «κατέβει».







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...