Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Πρώτο διπλό στον Κισσαμικό!

Έσπασε το ρόδι ο Ολυμπιακός εκτός έδρας και σημείωσε το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους είχε δοκάρι με τον Γουόρντεν και ο ίδιος παίκτης ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ.




O Σούλης κατέβασε την ομάδα με πορτιέρο τον Στρατηλάτη ενώ στην τετράδα της άμυνας ήταν από δεξιά προς τα αριστερά οι Ζέρης Ντάσιος , Αρβανίτης, Μπουτζίκος .Στα αμυντικά χάφ ήταν ο Φερνάντες με τον Νάστο , στα εξτρέμ έπαιξαν ο Γκουγκούδης δεξιά και αριστερά ο Ντεπέτρις ,στον άξονα ως επιτελικός μέσος ήταν ο Λεόν και φουνταριστός έπαιξε ο Γουόρντεν.

Η έκπληξη της ενδεκάδας ήταν ασφαλώς η συνύπαρξη των Γκουγκούδη και Ζέρη σε μία ευθεία από την δεξιά πλευρά με τον πρώτο να παίζει προωθημένα στην θέση του εξτρέμ.



Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς.Έτσι μόλις στο 12΄από μία βαθιά μπαλιά-φάουλ του Λεόν ,ο Ισπανός βρήκε το κεφάλι του Γουόρντεν που «έγραψε» το 0-1.
Από εκεί και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός κράτησε με ευκολία το μηδέν στην άμυνά του ,αφού δεν απειλήθηκε καθόλου.



Στο β' μέρος η ομάδα μας έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 51΄να «τελειώσει» το παιχνίδι αφού ο Γουόρντεν πέρασε όμορφα δύο αμυντικούς αλλά ατύχησε να δει το πλασέ του να καταλήγει στο δοκάρι του Αγριμάκη.
Από εκεί και πέρα έδωσε μέτρα στους γηπεδούχους και περίμενε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν δύο ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες να ντουμπλάρουν τα τέρματά τους.Στο 78' με τον Γουόρντεν και στο 83΄με τον Ντεπέτρις να εξαπολύουν φαρμακερά σουτ που έφυγαν άουτ.


Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι πίεσαν μόνο στα λεπτά των καθυστερήσεων χωρίς να μπορέσουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός πήρε μία σπουδαία και δίκαιη νίκη.


Κισσαμικός : Αγριμάκης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου (55' Τσοντάκης), Σμίλτος, Μάνιας, Λώττας, Τσικουδάκης, Βαττής, Μάντζης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ζέρης, Μπουτζίκος, Ντάσιος, Αρβανίτης, Νάστος, Φερνάντες (69' Τσιάρας), Γκουγκούδης, Ντεπέτρις, Λεόν (Κυζιρίδης), Γουόρντεν.






Κάρτες: 21
Μάντζης, 25' Βαττής   - 22' Ντάσιος ,60' Λεόν, 67' Μπουτζίκος, 70' Φερνάντες, 92' Κυζιρίδης

Μας άρεσε.... 
MVP του αγώνα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο Γκανέζος επιθετικός του Ολυμπιακού ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ.
Η ομάδα με Λεόν και Φερνάντες στον άξονα είναι σαφώς διαφορετική από αυτή των πρώτων αγωνιστικών.
Δεν μας άρεσε...
Οι πολλές κάρτες που δεχτήκαμε.



Ο «κόραξ» του αγώνα
O Κοσκίδης δεν απέφυγε τα λάθη χωρίς να κάνει το καθοριστικό.Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του 75΄οπότε ο βοηθός σταμάτησε την φάση στην εξέλιξη της οποίας πέτυχε γκολ ο Κισσαμικός.
Η φάση χρειάζεται βίντεο.
Είπαν:

Σούλης ΠαπαδόπουλοςΉταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ και εμείς και ο αντίπαλος, κάθε μια ομάδα για τους δικούς της λόγους. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, η πρώτη εκτός έδρας, αλλά και η πρώτη ήττα του Κισσαμικού εντός έδρας και αυτό κάνει ακόνη πιο σημαντικό το αποτέλεσμα που πήραμε.  Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Ξέραμε ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.  Ξέρουμε τις δυνατότητες της δικής μας ομάδας, ειδικά τώρα που είμαστε σχεδόν όλοι υγιείς έχουμε φτιάξει ένα σύνολο πάρα πολύ καλό και παίζουμε και πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να μειώσω την αντίπαλη ομάδα και την απόδοσή της, χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι.
Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας πιέσει και ότι θα φέρει την μπάλα στην περιοχή μας. Ξέραμε επίσης ότι θα απειληθούμε από τις στημένες φάσεις και τα φάουλ του Ταραλίδη, εμείς όμως παίξαμε καλά και καταφέραμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα.  Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο. Σε μια εβδομάδα έχουμε τρία παιχνίδια καθώς μετά τον Αγροτικό έχουμε τον ΠΑΟΚ γα το Κύπελλο, ένα παιχνίδι  όπου θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας και μετά πάμε στην Καλλιθέα όπου κλείνει η χρονιά. Θα πρέπει, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε υψηλούς στόχους, να κερδίζουμε και εκτός έδρας. Ανεβήκαμε ψηλότερα στην βαθμολογία και τώρα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο γιατί νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά αν και νομίζω ότι σήμερα κερδίσαμε δίκαια».


Μπαξεβάνος: «Ήταν ένα παιχνίδι που και εμείς θέλαμε να το κερδίσουμε, ειδικά επειδή ήταν στην έδρα μας αλλά δεν το καταφέραμε.  Είπαμε ότι είμαστε μια ομάδα η οποία παλεύει για την παραμονή και τέτοια παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίζουμε για να είμαστε πιο άνετοι. Εμείς δεν μπήκαμε καλά, μπήκαμε νωθρά, ένα πρόβλημα που το έχουμε στα τελευταία παιχνίδια αλλά από εκεί και πέρα τα παιδιά προσπάθησαν και δεν έχω παράπονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου στις αντεπιθέσεις  θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ. Θα πρέπει να έχουμε το καθαρό μυαλό σε τέτοιες συνθήκες παιχνιδιού να βγάλουμε φάσεις για να παίρνουμε τους βαθμούς.»




Μικρά&πικάντικα
  • Εντύπωση προκάλεσε ο μεγάλος εκνευρισμός του Φερνάντες ο οποίος δέχτηκε την κίτρινη κάρτα στον πάγκο την ώρα που αποχωρούσε ως αλλαγή.Ο Αργεντίνος είχε πιαστεί στα χέρια με παίκτη του Κισσαμικού λίγα δεύτερα πριν...
  • "Γουρλού" ήταν η ολοκόκκινη στολή που φόρεσε η ομάδα για πρώτη φορά σε εκτός έδρας αγώνα.
  • Λίγοι θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρεθύμνου ,αφού δεν ξεπέρασαν τους 200.Ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης των Χανίων κος Νύκταρης.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...