Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Όσο αντέξουμε...

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου μέσω της οποίας επαναλαμβάνει ότι οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ ήταν και παραμένουν δυσβάσταχτες. Ωστόσο, σημείωσε ότι τα μέλη της θα συνεχίσουν με το κεφάλι ψηλά και όσο αντέξουν.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ. Καταρχάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους επιχειρηματίες, τους φιλάθλους και τους χορηγούς που συνέβαλλαν ο καθένας με το δικό του τρόπο ξεχωριστά, στη φετινή προσπάθεια για την αγωνιστική ανάκαμψη του Ολυμπιακού Βόλου.

Η σημερινή διοίκηση που ανέλαβε το προηγούμενο καλοκαίρι τις τύχες της ομάδας, καθώς δεν υπήρχε άλλη λύση, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωτηρία του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας θέσει μία και μοναδική προϋπόθεση. Τη συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου γύρω από αυτή. Δυστυχώς όμως οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ ήταν και παραμένουν δυσβάσταχτες.

Εμείς από την πλευρά μας ως αγνοί υπηρέτες του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, μέχρι ότου βρεθούν οι επενδυτές ή οι σωτήρες. Οι πόρτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήταν και παραμένουν ανοιχτές για οποιονδήποτε επενδυτή.

Αναλαμβάνουμε όλες τις ευθύνες που μας αναλογούν και θα πορευτούμε με τα υπάρχοντα προβλήματα, μέχρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την αγαπημένη μας ομάδα. Τα λόγια και τις κριτικές τα αφήνουμε στους γραφικούς και πολύ λίγους, Χρήστους.
Εμείς δεν θα κάνουμε απεργία πείνας. Θα συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι και όσο αντέξουμε…»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...