Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Άδικη ήττα και αποκλεισμός


Ο Ολυμπιακός Βόλου παρά την καλή του εμφάνιση γνώρισε την ήττα από τον Πανθρακικό και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου.
Με το μυαλό στο παιχνίδι της Κρήτης οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες ,παρά ταύτα ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και άξιζαν κάτι παραπάνω.
Τελικά την διαφορά έκανε ένα άπιαστο σουτ του Μεχία σε...νεκρό χρόνο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Σούλης: "Κάναμε λάθη"
Ελευθερόπουλος που υποδέχτηκε την ομάδα μας στο ξενοδοχείο : " Τεράστια ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου"




O Σούλης κατέβασε την ομάδα με πολλές αλλαγές.Πορτιέρο ήταν ο Δασκαλάκης ενώ στην τετράδα της άμυνας οι Ζέρης , Καραμανλής, Νικολόπουλος, Χιντζίδης , στα αμυντικά χάφ ο Κεσίδης ντούμπλαρε τον Τσιάρα , στα εξτρέμ έπαιξαν οι Σκοπελίτης και Τσιλιγκίρης ,στον άξονα ως επιτελικός μέσος ήταν ο Κυζιρίδης με φουνταριστό τον Διαμαντοπουλο.



Στο α μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος με τους γηπεδούχους να απειλούν μία φορά με τον Ροτζέριο στο 8'.Από εκεί και πέρα είχαν την κατοχή ,αλλά ο Ολυμπιακός όποτε κατέβαινε ήταν πιο ουσιαστικός και είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Καραμανλή στο 23' μετά από κόρνερ του Χιντζίδη που «έγλειψε» το δοκάρι του Αθανασιάδη.Δύο λεπτά αργότερα ο Νικολόπουλος ξανααπείλησε με το κεφάλι ,ενώ δύο τρία σουτ ακόμα που έγιναν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαν τόσο καλές προϋποθέσεις. 

Και ενώ όλα έδειχνα πως το ημίχρονο θα λήξει ισόπαλο ένα μακρινό σουτ του Μεχία στάθηκε ικανό να κρίνει την τύχη του παιχνιδιού.


Το β μέρος ξεκίνησε με μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας.Ο Τσιλιγκίρης πήρε την πάσα από τον Διαμαντόπουλο,πέρασε με ταχύτητα έναν αμυντικό και τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού ,το πλασέ του όμως δεν «ζυγίστηκε» καλά και από λίγο πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.Αυτή ήταν και η μοναδική «κλασσική» ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο β ΄μέρος που έδειξε διάθεση να πιέσει ,αλλά συνήθως η κυκλοφορία της μπάλας σταματούσε στην περιοχή των αντιπάλων.
Έτσι με τον συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης η μπάλα δεν έφτανε με καλές προϋποθέσεις στον Διαμαντοπουλο ο οποίος μπορεί να θέλει ακόμα παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό ,αλλά δεν τροφοδοτείται και σωστά.



Μακριά από τον καλό του εαυτό ήταν και ο Σκοπελίτης ,ενώ ο Κεσίδης το πάλεψε.Ο Καραμανλής έδειξε πως...ο πάγκος του έκανε καλό και σήμερα είχε καλές τοποθετήσεις. 


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι (46’ Μπαϊκαρά), Μεχία, Μαρκόπουλος (78’ Χαβίτο), Ροτζέριο, Μουδούρογλου (46’ Ψάλτης), Νικόλτσης.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Νικολόπουλος (56’ Νάστος), Καραμανλής, Ζέρης, Χιντζίδης, Κεσίδης (87’ Αλαμάνης), Τσιάρας, Κυζιρίδης, Τσιλιγκίρης, Σκοπελίτης (63’ Γκουγκούδης), Διαμαντόπουλος.






Κάρτες: 63
 Καραμανλής  - 40' Μπουγαίδης66Ζδράβος, 85' Ροτζέριο

Μας άρεσε.... 
-Ο Τσιάρας που στα αμυντικά του καθήκοντα πήρε την...ταυτότητα του Ροτζέριο ο οποίος δεν φάνηκε καθόλου.

Δεν μας άρεσε...

-Ο Διαμαντόπουλος συνεχίζει να μην έχει ρυθμό και δυσκολεύεται πολύ να κερδίσει τις μονομαχίες εκτός περιοχής.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Κακός ο Καραντώνης προστάτευσε με τα σφυρίγματά του τους γηπεδούχους.
Είπαν:

Σούλης ΠαπαδόπουλοςΉταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου που εμείς δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά. Ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, με καλή επιθετική λειτουργία και γρήγορες επιστροφές στην άμυνά τους. Μου άρεσε  επίσης που αγωνίστηκε σε ένα τέτοιο παιχνίδι για τη νίκη όπως και εμείς παίξαμε για τη νίκη. Δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία, έγιναν κάποια λάθη που δεν μας επέτρεψαν να αντιδράσουμε στο 1-0 που έγινε από το πρώτο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, όπου θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εύχομαι στον συνάδελφο καλή επιτυχία».

Ελευθερόπουλος: «Με τον Σούλη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από τον Κορυδαλλό, θα συμφωνήσω μαζί του. Χάρηκα πολύ γιατί έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου κυνηγάει την άνοδο και εμείς κυνηγάμε κάθε βαθμό για την σωτηρία. Δώσαμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν είχανε καθόλου χρόνο συμμετοχής, και δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα. Θεωρώ πως υπήρχε γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις και σκοπιμότητες και πιστεύω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Από εκεί και πέρα να ευχηθώ τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου γιατί ο Βόλος είναι ωραία πόλη, ο Ολυμπιακός  είναι μια τεράστια ομάδα και έχει κόσμο που την αγαπάει πολύ όπως και το ίδιο το ποδόσφαιρο.  Χάρηκα πολύ γιατί είδα κάποια παιδιά που συνεργάστηκα πέρυσι και με τον Σούλη ο Ολυμπιακός πιστεύω μπορεί την άνοδο και αξίζει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία για καιρό»




Μικρά&πικάντικα
  • Λιγοστός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες αφού δεν ξεπερνούσε τους 500.
  • Την αγάπη του για την ομάδα έδειξε ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Ελευθερόπουλος αφού το βράδυ της άφιξης της αποστολής των ερυθρολεύκων περίμενε την ομάδα στο ξενοδοχείο για να την υποδεχτεί.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...