Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Να κάνει το ΕΑΚ κάστρο (pregame)

Να κρατήσει το..."ανίκητο" του ΕΑΚ στοχεύει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.
Το παιχνίδι που θα κλείσει την 7η αγωνιστική θα αρχίσει την Δευτέρα στις 18:00 και η ομάδα μας μόνο εύκολη αποστολή δεν έχει.

Ο Παναιγιάλειος προέρχεται και αυτός από κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με τον Τζαναβάρα να «πληρώνει το μάρμαρο».

Η ομάδα μας έχει για ακόμα ένα παιχνίδι πολλές και βασικότατες απουσίες με τους Φερνάντεζ , Γκουγκούδη , Ντιέγκο Λεόν και Ντάσιο να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών και τον Ντεπέτρις να εκτίει την μία αγωνιστική λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που δέχτηκε.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσανατολίζεται να αρχίσει το παιχνίδι με δύο επιθετικούς ,χωρίς να υπάρξει άλλη σημαντική αλλαγή συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες εκτός της αντικατάστασης του Ντάσιου πιθανότατα από τον Ζέρη.
Έτσι ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσει για πρώτη φορά ένα καθαρό 4-4-2.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα: Μοράν, Γουόρντεν, Καραμανλής, Τσιάρας, Αρβανίτης, Ζέρης, Νικολιάς, Αλαμάνης, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Διαμαντόπουλος, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Νικολόπουλος, Νάστος, Στρατηλάτης, Καρράς, Πολύζος, Δασκαλάκης.

Εκτός των προαναφερθέντων εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι : Κεσίδης, Χρυσοστομίδης , Παναγιώτου και Κυζιρίδης

Από την άλλη ο Παναιγιάλειος έρχεται στον Βόλο με ορόσημα την περσινή ζημιά που έκανε στο ΕΑΚ.

Ο Μαραντάς συμπεριέλαβε στην 20άδα της αποστολής τον Ιβάν Πέρεθ, όμως αυτό έγινε κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού ο Ισπανός είναι ανέτοιμος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπαλτιμάς και Κολόκας.

H αποστολή του Παναιγιαλείου: Πίτκας, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Πέρεθ, Σπίνουλας, Ομάρ, Γκοτσούλιας, Σταμογιάννος, Κρισμάρεβιτς, Φωτιάς, Ιωάννου, Πέριτς, Μίλιτς, Ζουνίνιο, Μπούνας, Παπουτσής, Μπουρλάκης, Γκούφας, Σκαρτσίλας.


Τα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφορούν ήδη ,με τους παίκτες να «προμοτάρουν» τον αγώνα στα σχολεία του Βόλου όπως σε κάθε αγωνιστική.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τζοβάρας.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο από το VolosFans.


Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις  κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...