Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Να υποδεχτούμε τον Τεννέ!

Ανακοίνωση -κάλεσμα εξέδωσαν οι Red Eagles για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.


«Κυριακή 3:00 μμ η ομάδα μας δίνει ένα ματς με τον Απόλλων Αθηνών το οποίο έχει πολύ πλευρό ενδιαφέρον.

Αρχικά θα υποδεχτούμε φιλοξενούμενο προπονητή τον Μουσαφίρη των ελληνικών γηπέδων τον Χαράλαμπο Τεννέ. Ένας  προπονητής που δεν θα πατήσει ποτέ στην ομάδα μας διότι έχει γράψει με μελανά χρώματα το όνομα του μετά το ματς  στη Καλλονή  που με τους τραμπουκισμούς του τότε προέδρου του , μας έκοψε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία που ανήκουμε.

Εμείς θα είμαστε εκεί να τον υποδεχτούμε όπως ξέρουμε και στο τέλος να δείξει τι προπονητής είναι , αν ξέρει καλά να μετράει τα γκολ των παιχταράδων  μας που θα του προσφέρουν απλόχερα.

Έπειτα η ομάδα μας θέλει διπλά του ΟΣΟ ΠΟΤΕ. Το διαβολεμένο αυτό σύστημα που μας κυνηγάει τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει τελειωμό. Μετά την ΕΕΑ έφτασε η χειραγωγημένη απόφαση του cas .

 Όπως το 2003 κράτησε όρθια την ομάδα η πόλη και οι οπαδοί της έτσι και  αυτή τη φορά ΕΜΕΙΣ θα την κρατήσουμε όρθια.

Καλούμε όλους τους κάτοχους διαρκείας να αφήσουμε τις κάρτες στο σπίτι και να πληρώσουμε κανονικό εισιτήριο , βοηθώντας έτσι την πολύπαθη ΠΑΕ  από τη πλευρά μας να μαζευτεί το ποσό  του χαραμοφάη ΤΙΚΑΟ.

Τέλος να αναφερθούμε στους δυστυχισμένους της συνοικίας, στους περαστικούς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου   και στους νυν των χωραφιών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πως άλλη μια φορά απέδειξαν ποσό μικροί-λίγοι είναι όπου η μοναδική τους χαρά είναι τα προβλήματα της ΠΡΩΤΗΣ  ομάδας της πόλης και οι 7 εβδομάδες  εγκυμοσύνης μια γάτας (τόσο κράτησε η χαρα τους στην super league, χωρίς καμία νίκη, χωρίς καμία εκτός έδρας εκδρομή , και ούτε ένα sold out )

Οπότε την Κυριακή ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΕΝΝΕ»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...