Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας

Τυχερός που παίζει στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Δημήτρης Αρβανίτης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 986 είπε αναλυτικά:


Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:
«Είμαστε πολύ καλά στην ομάδα. Με τον νέο προπονητή μας, η ομάδα αποκτά ταυτότητα και μέταλλο. Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να δούμε μετά ξεκάθαρα το στόχο μας».

Για τις κάρτες που δέχονται οι ποδοσφαιριστές: 
«Αυτό δείχνει σίγουρα το πάθος και τη θέληση που υπάρχει πάνω στο παιχνίδι. Θα το διορθώσουμε και θα πάνε όλα καλά στη συνέχεια».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός Βόλου:
 «Αυτό θα το δει ο προπονητής και η διοίκηση. Για εμάς αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Είμαστε όλοι καλά μεταξύ μας, πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας και σίγουρα και με τη βοήθεια του κόσμου, την οποία είμαι σίγουρος ότι θα την έχουμε, θα πάνε όλα καλά την Κυριακή».

Για τον κόσμο:
 «Γνωρίζουμε όλοι από το προηγούμενα χρόνια, ότι υπάρχει μια απογοήτευση, όμως μια ομάδα λέγεται μεγάλη και έχει βαριά φανέλα από τον κόσμο της. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πολύ κόσμο και τον θέλουμε κοντά μας. Την Κυριακή θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο».

Για το αν είναι «τακτοποιημένοι» οικονομικά οι παίκτες: 
«Όλοι οι παίκτες είμαστε πληρωμένοι. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις λίγες ομάδες στη Β΄ Εθνική, που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας και αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε εδώ».

Για τον Λουίς Μοράν: 
«Αυτό το παιδί αντιμετώπιζε κάποια οικογενειακά προβλήματα όλη αυτή την περίοδο και γι' αυτό και δεν μπόρεσε να δώσει όλα αυτά που περιμέναμε εμείς , αλλά και αυτά που περίμεναν ο κόσμος και η διοίκηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του, γιατί ήταν όντως ένας επαγγελματίας. Παρόλο που περνούσε αυτό το πρόβλημα, ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της ομάδας και προσπαθούσε να δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό. Αν χρειαστεί να παίξει την Κυριακή, θα δώσει τα πάντα, ώστε να κερδίσει η ομάδα και να φύγει με ψηλά το κεφάλι».

Για τους συχνούς τραυματισμούς στον Ολυμπιακό:
 «Η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί από αυτό το θέμα. Δεν μπόρεσε ποτέ από την αρχή της περιόδου να παίξει πλήρης και να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Έχουν στοιχίσει, αλλά δεν είμαι εγώ αρμόδιος για να απαντήσω σε αυτό το κομμάτι».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...