Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Πας για άνοδο;Απόδειξη...

Να αποδείξουν για πρώτη φορά εκτός έδρας πως η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει καλούνται οι παίκτες του Ολυμπιακού.
Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα κληθεί να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο την Κυριακή στις 15:00.

Η ομάδα μας,η οποία παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Ηράκλειο, θα έχει και πάλι πολλές απουσίες με τους Ντιέγκο Λεόν , Φερνάντεζ , Ντάσιο να είναι τραυματίες και τον Τσιάρα να εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής.
Εν τω μεταξύ ,την τελευταία στιγμή, ο Λουίς Μοράν έθεσε τον εαυτό του εκτός αποστολής αφού ισχυρίστηκε πως αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και δεν θα ήθελε να ταξιδέψει στην Κρήτη.

Έτσι οι απουσίες της ομάδας μας ανέβηκαν στις πέντε προσθέτοντας νέα προβλήματα στον Σούλη Παπαδόπουλο που υπολόγιζε τον Ισπανό στο αρχικό σχήμα.

Έτσι η αποστολή του Ολυμπιακού είναι η εξής: Δασκαλάκης, Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Γκουγκούδης, Διαμαντόπουλος, Ντεπέτρις, Ζέρης, Καραμανλής, Κεσίδης, Καρράς, Κυζιρίδης, Μπουτζίκος, Νάστος, Νικολιάς, Νικολόπουλος, Παναγιώτου, Σκοπελίτης, Τσιλιγκίρης, Χιντζίδης και Γουόρντεν

Οι Κρητικοί έχουν μία σημαντική απουσία ,αυτή του Καμάρα και...καμία άλλη!

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τσαμούρης.

Το παιχνίδι δεν καλύπτεται τηλεοπτικά ,ενώ το VolosFans θα έχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο. 

  • Περιπετειώδης ήταν η πτήση της Aegean προς το Ηράκλειο με το αεροπλάνο να ακινητοποιείται κατά την απογείωση και την ομάδα να φτάνει στην Κρητική πρωτεύουσα με μία ώρα καθυστέρηση.

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις  κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...