Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Βέλη κατά Ρίζου από ΠΑΕ

Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην ΠΑΕ και στον πρώην ερυθρόλευκο πορτιέρο Δημήτρη Ρίζο.
Ο τέως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου και νυν της Λαμίας, με δήλωσή του εξαπέλυσε επίθεση προς ορισμένους παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι ,όπως ανέφερε προσέβαλαν την προσωπικότητα και το ήθος του. 

Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση. 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναγνώρισε την οφειλή προς το πρόσωπό του και σημείωσε ότι το χρέος έχει διακανονιστεί, ενώ για υα υπονοούμενα, τον κάλεσε να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία διαφορετικά «θα είναι ένας λασπολόγος και κοινός συκοφάντης».

Μάλιστα, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου κατηγόρησε τον Ρίζο και για την απόδοσή του σε κομβικά ματς στα οποία, όπως ανέφερε: «είχε εξόδους του Ζαλόγγου και... αεροβουτιές»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ρίζου, τις οποίες όχι μόνο δεν κατανοούμε αλλά κυρίως δεν αντιλαμβανόμαστε το λόγο και το χρόνο (λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τη Λάρισα) που τις έκανε.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναγνωρίζει την οφειλή όχι μόνο στο Δημήτρη Ρίζο αλλά και σε ακόμα 10 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την περσινή περίοδο στην ομάδα. Για το λόγο αυτό άλλωστε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, αν και προσωρινή – διορισμένη από το πρωτοδικείο, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας έθεσε ως προτεραιότητα να έρθει σε συμφωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές και να διακανονίσει τις οφειλές της. Κάτι που συνέβη και με τον Δημήτρη Ρίζο στον οποίο έχει εκχωρήσει μέρος του ποσού που έχει να λαμβάνει από τη Football League και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ως εκ τούτου δεν κατανοούμε τη δήλωση περί οφειλών της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του τη στιγμή που έχει ήδη υπογράψει το διακανονισμό.

Όσο για τα υπονοούμενα που επιδίωξε να αφήσει, τον καλούμε να προβεί σε επίσημη καταγγελία στα αρμόδια όργανα αναφέροντας πραγματικά περιστατικά και γεγονότα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ένας λασπολόγος και κοινός συκοφάντης και θα κληθεί να αποδείξει στην ελληνική Δικαιοσύνη όσα υπονοεί.

Με τον κύριο αυτόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά στο μέλλον, ούτε πρόκειται να απαντήσει σε δηλώσεις εντυπωσιασμού και σκοπιμοτήτων που γίνονται για ευνόητους λόγους. Άλλωστε η σταδιοδρομία του Δημήτρη Ρίζου έχει ημερομηνία λήξης.

ΥΓ: Αλήθεια ποια ποδοσφαιρική αξία δεν εκτίμησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου; Μήπως αυτή που επέδειξε με τις «εξόδους του Ζαλόγγου» και τις «αεροβουτιές» σε κάποιους κομβικούς αγώνες;»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...