Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Έτσι δεν ανεβαίνεις....

Την δεύτερη εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στις Σέρρες.

Η ομάδα μας δεν εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή αρχή του παιχνιδιού όπου προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες να «τελειώσει» το παιχνίδι και με μία σταδιακή οπισθοχώρηση έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλό του να κάνει την πλήρη ανατροπή και να πάρει την νίκη.




Ο Ολυμπιακός αρχικά παρατάχθηκε με Στρατηλάτη στα γκολπόστ, Ζέρη ως δεξί μπακ , Μπουτζίκο ως αριστερό , Αρβανίτη και Ντάσιο στο κέντρο της άμυνας ,Τσιάρα και Φερνάντεζ στα κεντρικά χαφ, Νικολιά ως δεξλι επιθετικό χαφ και Μοράν ως αριστερό,Ντεπέτρις ως επιτελικό μέσο και Γουόρντεν στην κορυφή της επίθεσης

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι εντυπωσιακά με πίεση και στόφα ομάδας που θέλει την νίκη.Πρέσινγκ σε ολο το γήπεδο και «πνίξιμο» του αντιπάλου που δεν άργησε να λυγίσει,αφού μόλις στο 7ο λεπτό και μετά από γύρισμα του Μοράν ο Τσιάρας είδε τον Ανδρούτσο σε κακή θέση και από τα πλάγια με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ «έγραψε» το 0-1.


Ο Ολυμπιακός συνέχισε για ένα 10λεπτο να έχει την υπεροχή και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.Από το 15΄και έπειτα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν εκμεταλλευόμενοι κενά στο κέντρο και στα πλάγια της ομάδας μας δημιούργησαν πολλές επιθετικές προσπάθειες με την τελική προσπάθεια όμως να είναι μέτρια και να δημιουργούν ουσιαστικά μόλις μία κλασσική ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός πάντως έχασε εξαιρετικές ευκαιρίες για να «τελειώσει» το παιχνίδι με ένα δεύτερο τέρμα με αποκορύφωμα το διπλό τετ α τετ του 34' όταν Γουόρντεν και Νικολιάς δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των Σερρών.


Στο β΄μέρος η ομάδα άλλαξε πρόσωπο προς το χειρότερο και απλά περίμενε τον αντίπαλό του προσπαθώντας να μην σπαταλήσει ενέργεια ενώ η κούραση σε κάποιους παίκτες ήταν εμφανής.
Ουσιαστικά έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις ,κλασικό της κατηγορίας που θα κρινόταν από κάποιο λάθος ή κάποια στημένη φάση και δυστυχώς ο Ολυμπιακός «έφαγε» και τα δύο...
Ενώ μέχρι το 70΄ η ομάδα μας έδειχνε να διαχειρίζεται ,έστω με κακή εμφάνιση το παιχνίδι, σε δεκατέσσερα λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω.Δύο λάθη ,ένα του Ζέρη που δεν μάρκαρε τον Φουρτάδο και ένα του Στρατηλάτη που έχασε την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στον κάκιστο Αγγελούδη να χριστεί σκόρερ,μετέτρεψαν ένα έστω αγχώδες τρίποντο στην δεύτερη ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα .Και λέμε ντροπιαστική ,αφού ομάδα με φιλοδοξίες δεν μπορεί να χάνει από κάποια Ζάκυνθο και από νεοφώτιστο Πανσερραικό.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να αντιδράσει αφού οι τελικές που είχε μετά το γκολ των Σερρών ήταν μάλλον...εκβιαστικές και έτσι ήρθε μοιραία η δεύτερη ήττα με την μουρμούρα για τον πάγκο των ερυθρολεύκων να γίνεται όλο και πιο...δυνατή.


Πανσερραικός: Aνδρούτσος, Στεργιανός, Περπερίδης (46' Ιωαννίδης), Κουκόλης, Σιάκκας, Ολίσε (72' Τσιμίκας), Μπαλού, Ραμίρες (60' Φουρτάδο), Ατματσίδης, Μπεριάν, Αγγελούδης

Ολυμπιακός Βόλου: Στρατηλάτης,  Ζέρης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Αρβανίτης, Νικολιάς, Φερνάντες (82' Νάστος), Μοράν (55' Πολύζος), Ντεπέτρις, Γουόρντεν (71' Τσιλιγκίρης)

Παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό την περιγραφή του παιχνιδιού:





Κάρτες: 
 36 'Τσιάρας 62 ' Φερνάντεζ , 78' Ντεπέτρις- 62' Ολίσε 63' Κουκόλης

Μας άρεσε.... 
Ο Ολυμπιακός του πρώτου 15λεπτου με τον Τσιάρα να είναι και πάλι ο κορυφαίος.

Δεν μας άρεσε...

Το «χάσιμο» του κέντρου και η διαχείριση μίας διαφαινόμενης νίκης που εξελίχθηκε σε μία ακόμα...σφαλιάρα για την ομάδα μας.





Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Ευαγγέλου "έπαιξε" προσεκτικά έδρα ,χωρίς να κάνει το εξοργιστικό σφύριγμα υπέρ του


Είπαν:

Απόστολος Χαραλαμπίδης: «"Θεωρώ ότι έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι, είχε πολλές φάσεις, μπήκαν τρία όμορφα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε καλά, κάναμε γκολ γρήγορα, δημιουργήσαμε άλλες 2-3 ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Πανσερραϊκός θα μπει πιο επιθετικός, αλλά παρουσιαστήκαμε με άλλο πρόσωπο, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Δεν είχαμε λύσεις να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά, μοιραία ήρθαν δύο γκολ και ο Πανσερραϊκός πέτυχε την ανατροπή. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, το πρώτο ημίχρονο εμείς, το δεύτερο ο Πανσερραϊκός. Καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και τον φίλο μου τον κ. Βασιλακάκη.».

Αρβανίτης: «Είναι μια άσχημη ήττα για εμάς. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά, στο πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε, καλό θα ήταν να το είχαμε καθαρίσει. Θεωρώ κομβικό σημείο όταν δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ και τους βάλαμε ξανά μέσα στο παιχνίδι. Μετά ήταν φυσιολογικό ο Πανσερραϊκός να μας πιέσει. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται μετά από αυτά τα αποτελέσματα. Η ήττα αυτή βαραίνει αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να δέχεσαι δύο γκολ σε ένα ημίχρονο και να χάνεις, πρέπει να έχουμε τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα να ξεπερνάμε αυτά».
Βασιλακάκης: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, την οποία είχαμε ανάγκη. Μια νίκη ψυχολογίας για μας, για τον κόσμο, τους παράγοντες, για όλους. Εκτός από το βαθμολογικό όφελος, τονώθηκε η ψυχολογίας μας, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα, την προηγούμενη αγωνιστική και το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε θετικά και δεν μας πήρε αποκάτω. Αν και χάναμε με 1-0, σήμερα δείξαμε πάθος που δεν το είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε καρδιά, γιατί ποιότητα ως ομάδα έχουμε. Αν γίνει συνδυασμός αυτών των δύο, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.Συγχαρητήρια στους παίκτες, δεν λύγισαν ούτε μία στιγμή και συγχαρητήρια στον κόσμο για τη βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα. Έχουμε μπροστά μας συνεχόμενα παιχνίδια και θα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες σε ετοιμότητα, είτε αυτοί που παίζουν, είτε αυτοί που δεν αγωνίζονται.»


Μικρά&πικάντικα
  • Ο Δήμαρχος Βόλου κος Μπέος βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...