Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Μάθε παιδί μου..γράμματα!

Ο Ολυμπιακός την «πάτησε» από την Ζάκυνθο ακριβώς όπως και πέρσι.
Μπορεί ο προπονητής να είναι διαφορετικός, η διοίκηση άλλη, οι παίκτες να είναι εντελώς διαφορετικοί ,αλλά το παιχνίδι της Ζακύνθου ήταν ένα μεγάλο deja vu!

Μία ,όχι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό ,μας κέρδισε με μία φάση εξαιτίας του γεγονότος πως η άμυνά μας δεν διαθέτει....ύψος.Και μπορεί ο Χαραλαμπίδης να το...μυρίστηκε ,εξ ού και το αμυντικό ντουέτο Καραμανλή και Αρβανίτη ,αλλά δεν μπόρεσε να το αποτρέψει.
Έτσι σε μία σέντρα ,ο πανύψηλος Κρόλ σε ρυθμό προπόνησης έπιασε την κεφαλιά και έδωσε το τρίποντο στους νησιώτες και την...«παγωμάρα» στον κόσμο του Ολυμπιακού που διαφορετικά περίμενε την πρεμιέρα.



Στο α' ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και είχε  μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του συγκριτικά με τους γηπεδούχους.
Η ομάδα μας ξεκίνησε με τον Στρατηλάτη στο τέρμα, ενώ ο Γκουγκούδης αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνα και ο Χιντζίδης στο αριστερό. Οι Αρβανίτης και Καραμανλής ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στον άξονα οι Τσιάρας και Πολύζος ήταν οι ανασταλτικοί μέσοι, με τους Μοράν (αριστερά) και Νικολιά (δεξιά) να αγωνίζονται στις πτέρυγες. Ο Φερνάντες είχε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ, που ήταν ο Ντεπέτρις.

Παρά την πρωτοβουλία και την όρεξη για πίεση η ομάδα μας είχε μόλις μία κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.Ο Νικολιάς με κεφαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Πολύζο, με τον νεαρό μέσο να σουτάρει μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι του Πολίτη.
Οι παίκτες μας ζήτησαν πέναλτι όταν σε σουτ του Ντεπέτρις η μπάλα βρίσκει το χέρι του Ναζίμ. Ο παίκτης τής Ζακύνθου έχει κατεβασμένο το χέρι αλλά η μπάλα αλλάζει κατεύθυνση και σαφώς επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα.

Στο β μέρος το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο κακό αφού ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη και...ενέργεια να συνεχίσει το πρέσινγκ.Έτσι σε μία ανύποπτη φάση ο Κρολ δεν φυλάχτηκε σωστά καθώς είχε αναλάβει το μαρκάρισμά του ο Χιντζίδης την στιγμή μάλιστα που μέσα στην περιοχή δεν υπήρχαν άλλες σημαντικές...απειλές ,έπιασε την κεφαλιά άνετος και ωραίος και έκανε το τελικό 1-0.

Η ομάδα μας νευρική δεν μπόρεσε να αντιδράσει κατάλληλα.Ενώ είχε όλον τον χρόνο μπροστά της έδειξαν ανετοιμότητα και γλύτωσαν από ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Ζαιρί που πήγε στο δοκάρι.

Η μία καλή ευκαιρία για ισοφάριση ήρθε από σέντρα του Τσιλιγκίρη που βρήκε τον Ντεπέτρις ο οποίος με μονοκόμματο τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Πολίτη ,αλλά΄ο πορτιέρο της Ζακύνθου αντέδρασε σωστά και απέκρουσε σε κόρνερ.

Η ομάδα δεν είχε τις βοήθειες από τον πάγκο και όταν ο Ζέρης στην τελευταία φάση του παιχνιδιού βρέθηκε μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Πολίτη,σούταρε απελπιστικά άουτ.



Ζάκυνθος: Πολίτης, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Νίκιτς (90' Ρ. Πέττας), Ναζίμ, Ορφανίδης (84' Καραμαλίκης), Ζαϊρί, Κρολ, Κωστούλας (76' Λέκκας).

Ολυμπιακός Βόλου: Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Χιντζίδης, Καραμανλής, Αρβανίτης, Τσιάρας, Πολύζος (59' Τσιλιγκίρης), Μοράν (69' Γουόρντεν), Φερνάντες (75' Ζέρης), Ντεπέτρις, Νικολιάς.




Κάρτες: 66
΄' Κρόλ ,90' Πέττας,  - 13' Ντεπέτρις,  45'Αρβανίτης ,  49΄ Τσιάρας , 87' Γουόρντεν

Μας άρεσε.... 
Ο Τσιάρας ήταν από τους λίγους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.Ο Ντεπέτρις ξέρει μπάλα ,έχει «τελείωμα»,αλλά φορ δεν είναι...

Δεν μας άρεσε...

-Η εξαιρετική νευρικότητα που έδειξαν οι παίκτες μας σε όλο τον αγώνα ήταν μία από τις αιτίες αδυναμίας αντίδρασης στο γκολ που δέχτηκαν.Πέντε κίτρινες κάρτες από έναν ρέφερι που δεν...ήθελε να τιμωρήσει είναι πάρα πολλές.
-Αψυχολόγητη η αλλαγή του Χαραλαμπίδη στο 75' .Όχι πως ο Ντάριο ήταν καλός...ήταν μέτριος προς αρνητικός ,αλλά όταν θέλεις να πιέσεις και να κάνεις την ομάδα πιο επιθετική δεν βάζεις έναν αμυντικογενή παίκτη όπως ο Ζέρης!
-Αρνητικός ο Μοράν που περιμέναμε πολλά περισσότερα από έναν παίκτη που ξέρει μπάλα.



Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Σφακιανάκης ήταν  καλός με  εξαιρέσεις δύο φάσεις που ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για πέναλτι.Η πρώτη στο χέρι του Ναζίμ είναι τουλάχιστον...αμφισβητούμενη ,ενώ για το μαρκάρισμα στον Τσιάρα πρόκετια για μία πολύ δύσκολη φάση αφού ακόμα και το ριπλέι δεν είναι διαφωτιστικό για το αν υπάρχει επαφή.


Είπαν:

Απόστολος Χαραλαμπίδης: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, έγινε δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τη δυνατότητα να προηγηθούμε αλλά δεν ήρθε το γκολ, στο δεύτερο εκεί που προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεχθήκαμε από αδράνεια της άμυνας το γκολ και μείναμε ξαφνικά πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν είχαμε λύσεις για να διασπάσουμε την άμυνα της Ζακύνθου. Φορτώσαμε την επίθεση αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δεν είμαστε έτοιμοι, θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη, θα σκύψουμε το κεφάλι να δουλέψουμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε».

Κάραμα: «Το σημαντικό για εμάς ήταν να πάρουμε το τρίποντο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά με τις αλλαγές που κάναμε φτάσαμε στη νίκη. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα τέρματα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στο δεύτερο «ξεκλειδώσαμε» την άμυνά του. Ο Κρολ έκανε πολύ καλή δουλειά στο επιθετικό κομμάτι, ενώ βρήκαμε ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης
».



Μικρά&πικάντικα
  • Κατάμεστο ήταν το γήπεδο από 1500 και πλέον φιλάθλους της Ζακύνθου.
  • Ο Ντάσιος είχε ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι και κρίθηκε πως δεν πρέπει να ξεκινήσει.
  • Είκοσι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις κερκίδες με τον Δήμαρχο κο Μπέο ανάμεσά τους.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...