Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Προηγήθηκε και...κάθησε

Για δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός «πέταξε» στα σκουπίδια βαθμούς.
Η ομάδα μας σε ένα μέτριο παιχνίδι ,αν και προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ του Ντέπετρις και έδειχνε πως διαχειρίζεται το παιχνίδι, δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 85' και κινδύνεψε και με ανατροπή ,όπως έγινε στις Σέρρες.

Καθηλωμένος στην ζώνη του υποβιβασμού για τέταρτο αγώνα ο Ολυμπιακός.





Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι με...«εκπλήξεις αφού κανείς δεν περίμενε πως ο Σούλης θα εμπιστευτεί τον 17χρονο Αλαμάνη.
Ο νεαρος παίκτης μπορεί σε κάποιες φάσεις να έδειξε την απειρία του ,αλλά το πάθος του περίσσευε και πάλεψε όσο μπορούσε.
Από εκεί και πέρα ο Ντάσιος έπαιξε στην φυσική του θέση με τον Μπουτζίκο στα αριστερά ,ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Αρβανίτης και Καραμανλής.
Νικολιάς και Τσιλιγγίρης έπαιξαν στα φτερά με τον Τσιάρα καθορόαιμο αμυντικό χαφ και τον Φερνάντεζ πιο μπροστά του.Ο Ντεπέτρις ήταν στην θέση του δεκαριού ,συχνά πυκνά όμως πήγαινε στα άκρα για να βοηθήσει.

Παιχνίδι σκοπιμότητας έγινε στο πρώτο ημίχρονο με το θέαμα να είναι κάκιστο και τις φάσεις ελάχιστες. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές, αλλά και με κακές επιλογές στην επίθεση.
Ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει καλές επιλογές ευτύχησε να προηγηθεί με την πρώτη κλασική ευκαιρία.
Ο Νικολιάς έβγαλε την ομάδα του γρήγορα,στην αντεπίθεση, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ντεπέτρις  μετά από κούρσα πολλών μέτρων και ο τελευταίος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση κάνοντας το 0-1 στο 44'.

Ιδανικό το σημείο που χτύπησε ο Ολυμπιακός αλλά τα πράγματα και πάλι δεν πήγαν καλά.

Στο β μέρος η ομάδα μπήκε με σαφές πλάνο να κρατήσει την μπάλα και με αντεπιθέσεις να βγάλει κάτι καλό.
Μέχρι το 85 το πλάνο αν και δεν πήγαινε ιδιαίτερα καλά ,αφού μετά την αποχώρηση του Φερνάντεζ υπήρχε ουσιαστική αδυναμία στο να μοιραστεί η μπάλα, παρά τάυτα η ομάδα δεν είχε κινδυνέψει.
Ο Αχαρναικός δεν έβρισκε διαδρόμους και δεν απειλούσε.Βέβαια και η ομάδα μας με κακές επιλογές δεν έβγαλε καλές αντεπιθέσεις με μοναδική ευκαιρία αυτή του Τσιλιγκίρη στο 69' όταν από πλάγια θέση έβγαλε την μπάλα άουτ.

Κι ενώ ο Ολυμπιακός δεν δεχόταν ιδιαίτερη πίεση από τον Αχαρναϊκό, από μια στημένη φάση στο 85' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους. Ο Αθανασίου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Στρατηλάτη, γράφοντας το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα,οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει και την ανατροπή, αλλά ο Φιγκέιρα δεν κατάφερε να πλασάρει. Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό με την γκρίνια να συνεχίζεται στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αφού ,όπως και στις Σέρρες στο τελευταίο δεκάλεπετο χάθηκαν ακόμα δύο πολύτιμοι βαθμοί.



ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Μουστάκης, Μαρής (67' Φιγκέιρα), Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Ματσούκας (56' Καλογερόπουλος), Ταμπάκης (46' Αθανασίου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ντάσιος, Αρβανίτης, Αλαμάνης (82' Χιντζίδης), Καραμανλής, Ντεπέτρις, Φερνάντεζ (53' Νάστος), Μπουτζίκος, Τσιάρας, Τσιλιγκίρης, Νικολιάς (71' Μοράν)







Κάρτες: 
  8' Ματσούκας, 87' Χριστοφιλέας - 62' Ντεπέτρις, 78' Μπουτζίκος, 83' Νάστος

Μας άρεσε.... 
Το γκολ του Ντεπέτρις που προήλθε από την κούρσα του γρήγορου Νικολιά.

Δεν μας άρεσε...

Για μία ακόμα φορά ο Αργεντίνος δέχτηκε μία ανόητη κάρτα.Κάποιος θα πρέπει να τον συνετίσει επιτέλους.





Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Φουκάκης δεν απασχόλησε ιδιαίτερα με την εμφάνισή του.


Είπαν:

Σούλης Παπαδόπουλος: «Ήρθαμε εδώ έχοντας προσωπικά λίγες ημέρες στην ομάδα. Νομίζω ότι μέχρι το 77ο λεπτό ήμασταν αρκετά καλά στημένοι στο γήπεδο, ο Αχαρναϊκός προέρχονταν από σπουδαίο διπλό με πολύ καλή ψυχολογία, ξέραμε ότι θα μπουν δυνατά με τα ψηλά παιδιά που έχουν. Οι ποδοσφαιριστές μου βγαίναν με πολλή ταχύτητα και πέτυχαν το γκολ. Αν είχαμε καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε και δεύτερο. Ο αντίπαλος ήταν πολύ πιεστικός, δυνατός και πήγε το παιχνίδι στις μονομαχίες σε καθαρά πλαίσια. Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ και στο τέλος χάσαμε τη συνοχή μας, θα μπορούσαμε να χάσουμε και τον αγώνα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, είμαστε στεναχωρημένοι για τους 2 βαθμούς που χάσαμε. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο, είχαμε σημαντικές απουσίες και ειδικά συγχαρητήρια στον μικρό Αλαμάνη που πάλεψε κι έδωσε μεγάλες μάχες.Είχαμε σημαντικές απουσίες.Μας έλειπε όλη η επιθετική γραμμή της ομάδας.Περιμένουμε να γυρίσουμε αλλά δεν κλαιγόμαστε.
Είναι πολύ νωρίς να πούμε πως έχουν ξεφύγει κάποιοι στην βαθμολογία.Λάρισα και Κέρκυρα έχουν μόλις μία εκτός έδρας νίκη.Όλους τους βαθμούς τους πήρανε εντός.Εμείς έχουμε μόλις έναν εντός έδρας αγώνα».


Ντάσιος: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο κ. Παπαδόπουλος αυτές τις δυο-τρεις ημέρες μάς τόνωσε πολύ την ψυχολογία καθώς προερχόμασταν από ένα ατυχές αποτέλεσμα στις Σέρρες. Θεωρώ ότι η ομάδα μας ήταν πολύ καλή σήμερα, είχαμε πάθος, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά όχι πολλές. Παίζαμε εκτός έδρας και ξέραμε ότι δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε, ήμασταν καλά στημένοι και το γκολ το δεχθήκαμε από μια στημένη φάση. Έχουμε πολύ πικρία από το σημερινό παιχνίδι, θέλαμε τους τρεις βαθμούς και έχουμε πάρει μόνο έναν. Αυτό πρέπει να το αφήσουμε, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας, θεωρώ ότι αυτές τις ημέρες θα δουλέψουμε πολύ καλά, θα διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει και η ομάδα θα βρει το δρόμο της"».

Γκόγκιτς: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί με τη θέληση και το πάθος που έδειξαν. Μπόρεσαν και γύρισαν το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος, θα ανέβαζε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του και θα έπαιζαν με πάθος. Πιστεύω ότι δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια της άμυνας μας.

Σύμφωνα με τις τελικές που κάναμε, φαίνεται ότι έχουμε θέμα συγκέντρωσης και ικανότητας. Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι στο τελείωμα των φάσεων. Ο αντίπαλος έβαλε γκολ στο 43΄. Εμείς είχαμε μία καλή ευκαιρία με τον Ομπράντοβιτς με κεφαλιά και δεχθήκαμε γκολ στην κόντρα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε. Οι αλλαγές που κάναμε, μας βοήθησαν, γυρίσαμε το παιχνίδι και πήραμε τον έναν βαθμό. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου για το πρωτάθλημα και εκείνο της Τρίτης. Θέλουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί και στα δύο»


Μικρά&πικάντικα
  • Ο Δήμαρχος Βόλου κος Μπέος βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου σε...απόσταση ασφαλείας από τον κο Κούγια ο οποίος και αυτός ήρθε να παρακολουθήσει το παιχνίδι.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...