Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία!

Η αισιοδοξία είναι το συναίσθημα που επικράτησε στην σημερινή παρουσίαση των νέων μεταγραφών της ομάδας μας.
 Στην σημερινή εκδήλωση στο Ξενία Domotel εκτός των 16 νέων μεταγραφών οι οποίες πλαισιώθηκαν από τους Αρβανίτη και Αλαμάνη ,έδωσαν το παρόν πλήθος κόσμου ,τα μέλη του Δ.Σ και αρκετοί επιχειρηματίες που στηρίζουν την φετινή προσπάθεια.

Στην αρχή της σημερινής παρουσίασης το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Μάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε αυτούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της ομάδας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Βασίλης Κούκιος, ο οποίος αρχικά ανέφερε ότι αυτός και οι συνεργάτες του ανέλαβαν να συνεχίσουν το έργο των κ.κ. Καραγιάννη, Βαρούτσικου, και Τόρη. Ο κ. Κούκιος υπενθύμισε πως η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου για να πετύχει τους υψηλούς στόχους της και αφού τόνισε ότι πρέπει να γίνει μια συλλογική προσπάθεια για να πάει η ομάδα εκεί που της αξίζει, έκλεισε με τη φράση «Ή Τώρα ή Ποτέ».

Μετά την ομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας από την άνοδο προς τη Σούπερ Λιγκ, αλλά και την πορεία των «ερυθρόλευκων» στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.




Στη συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από το ΔΣ της ΠΑΕ.

Ακολούθησαν δηλώσεις από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας:

Γιάννης Ντάσιος:«Ο στόχος μου είναι ίδιος με αυτό που έχει θέσει η διοίκηση και γι αυτό ήρθα στην ομάδα. Ήταν μεγάλο κίνητρο το ότι η ομάδα πάει για άνοδο. Είχα πάρα πολλά χρόνια σε μια ομάδα .Για εμένα είναι ένα καινούριο ξεκίνημα και μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ήταν μεγάλη αλλαγή για εμένα. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου ήταν έντονο, διότι προσπαθούσε να με πείσει εδώ και πάρα πολύ καιρό να έρθω. Σκέφτηκα πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Το γεγονός ότι στη διοίκηση υπάρχουν πολλά άτομα, ότι η ομάδα πάει για άνοδο, αλλά και η δυναμική του κόσμου, με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση και να έρθω στην ομάδα.

Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έχουμε παίξει κάποια φιλικά. Μπορεί να μην ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλα τα φιλικά, αλλά η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα φιλικό την Παρασκευή και η επόμενη εβδομάδα είναι εβδομάδα πρωταθλήματος. Θα δουλέψουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε 100% για αυτό το παιχνίδι»

Δημήτρης Καραμανλής:«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ πέρα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια μεγάλη ομάδα και για εμένα είναι μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου. Σίγουρα θα κοιτάξουμε να πετύχουμε αυτό που έχει θέσει η διοίκηση ως στόχο και ελπίζω να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όπως έχω ξαναπεί, είναι ένας Μαραθώνιος. Αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος και αυτός που θα έχει διάρκεια, θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει. Στην ομάδα ήρθαν πολλά νέα παιδιά μαζί με εμένα και το κλειδί είναι να μπορέσουμε να δέσουμε. Από την πορεία και τα φιλικά της προετοιμασίας, η άποψη μου είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και το μόνο που μένει είναι να το βγάλουμε αυτό και στα επίσημα παιχνίδια».

Κυριάκος Στρατηλάτης: «Ήρθα επειδή είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από κάποιους φίλους μου. Από εκεί και πέρα αυτό που συνάντησα είναι μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μια ομάδα. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει τόσο στην ψυχολογία, όσο και στον αγωνιστικό τομέα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Έχουν έρθει πάρα πολλοί καινούριοι παίκτες, αν και αυτό δεν είναι και τόσο καλό για μια ομάδα. Πρέπει να δέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θεωρώ ότι μέσα από την καθημερινή δουλειά που γίνεται στο γήπεδο, πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και ελπίζω ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί.
Οι ποδοσφαιριστές ερχόμενοι στον Ολυμπιακό Βόλου είχαν ως στόχο να οδηγήσουν αυτή την ομάδα εκεί που της αξίζει πραγματικά και να είναι σίγουροι ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Η κάθε ομάδα έχει έναν ουδέτερο παίκτη, τον κόσμο της. Θα πρέπει να έρθει να μας βοηθήσει ψυχολογικά με τη δυναμική του για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Δικός τους και δικός μας στόχους είναι να οδηγήσουμε την ομάδα στην Α΄ Εθνική».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...