Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτο φιλικό στο ΕΑΚ


Το πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο του θα δώσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή.Δύο εβδομάδες έμειναν πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο κόσμος αναμένει με ενδιαφέρον το «δέσιμο» του ρόστερ.

Το φιλικό με την Λαμία που θα αρχίσει στις 18:00 είναι μία καλή ευκαιρία για την ομάδα και τους φιλάθλους για να κάνουν τις πρώτες διαπιστώσεις.

Η διοίκηση προσπαθεί να τονώσει την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.Έτσι έβαλε ένα σχετικά υψηλό τίμημα εισιτηρίου για φιλικό παιχνίδι ,έτσι ώστε ο ερυθρόλευκος φίλαθλος να προτιμήσει το διαρκείας το οποίο ομολογουμένως είναι σε πολύ καλή τιμή.

 Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ είναι η εξής:
«Το πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό του θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τη Λαμία. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 6.00 μ.μ.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται πριν από την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου και η τιμή τους έχει οριστεί στα 10 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά και οι κάτοχοί τους θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξή τους.
»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...