Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν είναι δευτερεύων το Κύπελλο...

Ο προπονητής της ομάδας μας πιστεύει στην πρόκριση στους 16 μετά την σημερινή κλήρωση.
Μάλιστα ,όπως δήλωσε στο VolosFans, θεωρεί το Κύπελλο Ελλάδας πως δεν αποτελεί δευτερεύων θεσμό ,αλλά κίνητρο για διάκριση:

«Μπορεί η άνοδος να είναι ο στόχος μας αλλά και το Κύπελλο δεν είναι δευτερεύων στόχος.Θεωρώ πως η κλήρωση είναι καλή για την ομάδα. Θα παίξουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ και το καλό είναι πως θα τον αντιμετωπίσουμε την τελευταία αγωνιστική στο Βόλο.

 Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ εμπορικός αντίπαλος και από αυτό το παιχνίδι μπορεί να έρθουν σημαντικά έσοδα στο ταμείο της ΠΑΕ, συν το γεγονός ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοι της Μαγνησίας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά μια μεγάλη ομάδα.
Μπορούμε πιστεύω, να πάρουμε την πρόκριση, καθώς θα παίξουμε με τα Χανιά στην έδρα μας, ενώ και ο Πανθρακικός είναι βατός αντίπαλος.
Όλα αυτά, ωστόσο, θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και μόνο εκεί είναι το μυαλό μας»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...