Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Λες και ήταν τελικός...

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε «φιλικό» χαστούκι από τον Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι που μόνο φιλικό δεν ήταν.(βίντεο)

Η ομάδα μας δεν έκανε...«πρόβα» ενδεκάδας για το παιχνίδι με τις Σέρρες και αυτό το πλήρωσε αφού ηττήθηκε με σκορ 2-3 από έναν Απόλλωνα που ήταν ανά διαστήματα πολύ καλύτερος του Ολυμπιακού.

Αντίθετα το παιχνίδι αντιμετωπίστηκε από τον ερειστικό προς την κερκίδα Βοσνιάδη σαν πρόβα πρωταθλήματος.Ο Απόλλωνας παρατάχθηκε από την αρχή με την...καλή ενδεκάδα ,ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν είχε τον βασικό του σέντερ φορ με αποτέλεσμα να παίζει με φουνταριστό τον Αλαμάνη και μάλιστα «έχασε» στο πρώτο δεκάλεπτο το «δεκάρι» της ομάδας τον Ντιέγκο Λεόν ο οποίος τραυματίστηκε.

Παρά ταύτα ο Απόλλωνας έδειξε σαφώς πιο έτοιμη και πιο δεμένη ομάδα από τον Ολυμπιακό και στο πρώτο 50 λεπτο έκανε την ομάδα μας να φαίνεται ..."κομπάρσος".

Οι ερυθρόλευκοι πελαγοδρομούσαν στον χώρο μετά το κέντρο αφού ο Φερνάντες άδικα πάσχιζε να βρει παίκτες που να κάνουν την σωστή κίνηση,ενώ η απουσία έμπειρου επιθετικού έκανε το γκολ...απαγορευτικό.
Το 0-1 ήρθε από στημένο ,αφού ο Πάρπεξ έκανε το κόρνερ και ο πάλαι ποτέ ερυθρόλευκος Γκοτόβος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά.

Το 0-2 ήρθε με ένα θεαματικό γκολ από τον Αλμπάνη ο οποίος έπιασε μονοκόματο σουτ μετά την σέντρα του Φαρινόλα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Στρατηλάτη.

To 0-3 ήρθε στο 66΄με τον Τζιώρα να εκμεταλέυεται την αντεπίθεση και την μπαλιά του Συμελίδη.

Απο εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός αντέδρασε.Τα στημένα του Χιντζίδη δημιούργησαν προυποθέσεις για γκολ και το 1-3 ήρθε μετά από σουτ του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού,ασταθή απόκρουση του Αποστολίδη και πλασέ του Πολύζου στο...ριμπάουντ.

 Στο επόμενο λεπτό, στο 78', ο Νικολιάς με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Αποστολίδη και μείωσε σε 2-3.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού υπήρξε ένταση στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ο Κρητικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κρητικού στο 85'. 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Στρατηλάτης, Γκουγκούδης (62' Καρράς), Μπουτζίκος (46' Χιντζίδης), Ντάσιος, Καραμανλής (46' Αρβανίτης), Τσιάρας (70' Πολύζος), Φερνάντες (76' Σκοπελίτης), Μοράν, Τσιλιγκίρης (62' Ντεπέτρις), Λεόν (13' Νικολιάς λ.τρ.), Αλαμάνης (46' Ζέρης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (46' Βαλεριάνος), Κύργιας (46' Δεληζήσης), Γκότοβος (80' Αρναούτογλου), Παρπέξ (80' Κονέ), Ψιάνος (70' Καλλέργης), Αλμπάνης (80' Φατιόν), Φαρινόλα (54' Λαγός), Βάντερσον (46' Συμελίδης), Τζιώρας (70' Κρητικός).





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...