Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Έχασε στην Καρδίτσα!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση και έδειξε και πάλι αδυναμίες.
Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ανιαρό ,χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο ,όταν η ομάδα μας πίεσε την αντίπαλο και είχε 2-3 κλασικές ευκαιρίες ,αλλά σε μία στημένη φάση δέχτηκε το γκολ της...ήττας μάλιστα από παίκτη υπό...δοκιμή.

Οι ερυθρόλευκοι «έβγαλαν» το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα αμυντικά προβλήματα μέχρι το 85΄οπότε από μία αδράνεια της άμυνας μετά από κόρνερ δέχτηκαν το γκολ.
Επιπλέον για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξαν σχεδόν....μονότερμα τους γηπεδούχους και έχασαν πολλές ευκαιρίες.



Ο Ολυμπιακός ,ελλείψη καθαρόαιμου επιθετικού,έπαιξε με φορ τον Μοράν.Ο Ντάσιος για ακόμα μία φορά έπαιξε στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Καραμανλή. ενώ στα δύο άκρα της άμυνας έπαιξαν Χιντζίδης και για πρώτη φορά ξεκίνησε ο Γκουγκούδης βασικός.Στα χαφ έπαιξαν οι Τσιάρας και Φερνάντες, επιτελικός μέσος ο Λεόν ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης οι Τσιλιγκίρης από τα αριστερά και Νικολιάς από τα δεξιά.

Οι παίκτες της Καρδίτσας έπαιξαν πολλές φορές πολύ επικίνδυνα με παράδειγμα το σκληρό μαρκάρισμα του Ακασού στον Φερνάντες το οποίο επέφερε και μικροεπεισόδιο μεταξύ των παικτών.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καρδίτσα είχε περισσότερη κατοχή μπάλας ,χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα αισθητή στον Στρατηλάτη ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει παρά μόνο σε μία εκτέλεση φάουλ του Μπιτέλη. Αντίθετα η ομάδα μας είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας με Φερνάντες και Λεόν να δείχνουν την διαφορά τους από τους υπόλοιπους παίκτες στον άξονα.


Φερνάντες και Λεόν έδειξαν πως είναι ποιοτικοί παίκτες που θα βασιστεί ο Ολυμπιακός πάνω τους με τον πρώτο να αγωνίζεται όλο το 90 λεπτο,  ενώ ο Ντάσιος προσπαθεί να προσαρμοστεί στον ρόλο του κεντρικού αμυντικού που έχει επωμιστεί από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ο Χιντζίδης έδειξε καλά στοιχεία ενώ ο Μοράν ήταν σαφώς εκτός της φυσικής του θέσης και δεν απείλησε παρά μόνο μία φορά σε μία φάση που διακόπηκε ως φάουλ πάνω στον Κουτσόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές με τον Δασκαλάκη να γίνεται ο πορτιέρο , Αρβανίτη και Καραμανλή να παίζουν στο κέντρο της άμυνας , ο Καρράς δεξιά και ο Μπουτζίκος αριστερά.Ο Φερνάντες παρέμεινε στο παιχνίδι ,ενώ μαζί του και λίγο πιο πίσω αγωνίστηκε ο Κεσίδης.

Ο Αλαμάνης προωθήθηκε ως φορ ο Λεόν παρέμεινε ως επιτελικός μέσος και Νικολιάς και Μοράν πλαισίωσαν τα «φτερά» της ομάδας.Να σημειωθεί πως ο Ζέρης ο οποίος μπήκε στο 60΄δεν έπαιξε ως δεξί μπακ όπως τον είχαμε συνηθίσει, αλλά ως χαφ και μάλιστα τα πήγε αρκετά καλά.

Στο 61΄ο διαιτητής δεν είδε την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Ρούση σε σουτ του Μοράν.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 81΄ σε σέντρα του Ζέρη μέσα στην περιοχή του Τσάμη με ένα γκρουπ παικτών να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.Μάλιστα στο τελείωμα της φάσης με την επιστροφή της μπάλας ο Μπουτζίκος έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής. 

Στο 83΄ο Ζέρης βγήκε τετ α τετ με τον Τσάμη μετά από μπαλιά του Παναγιώτου ,αλλά το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι και ο Τσάμης με δεύτερη προσπάθεια «καπάκωσε» την μπάλα.

Στο 86΄από μία στημένη φάση ήρθε το γκολ της Καρδίτσας.Μετά από εκτέλεση κόρνερ Νικολόπουλος και Αρβανίτης δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και νεαρός υπο δοκιμή παίκτης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη.

Στο 88΄ο Ολυμπιακός αντέδρασε, και θα μπορούσε να ισοφαρίσει όταν ο Ζέρης έβγαλε όμορφη σέντρα ασίστ στον Αλαμάνη και ο νεαρός έχασε το τετ α τετ με την μπάλα να καταλήγει άουτ μετά από το πλασέ του.

Ολυμπιακός Βόλου :Στρατηλάτης (46' Δασκαλάκης) ,Καραμανλής (75΄Νικολόπουλος), Ντάσιος (Αρβανίτης),Χιντζίδης (46' Μπουτζίκος), Γκουγκούδης (46' Καρράς) , Φερνάντες, Τσιάρας (55' Κεσίδης), Τσιλιγκίρης (46' Σκοπελίτης),  Νικολιάς (60' Ζέρης), Μοράν (75΄ Παναγιώτου) ,Λεόν (50' Αλαμάνης)

Καρδίτσα: Κουτσόπουλος (46'Tσάμης), Ακασού (50' Πιταράς) ,Δημοπουλος , Ρούσσης (65' Στάμος) ,Μαυρέας, Μπιτέλης (65' Υφαντής) , Καραχάλιος ,Μπλέντι, Σάββας, Κισκαμπάνης,Τσίτας(50' Σκαθαρούδης)

Παραλειπόμενα

  • Περίπου 100 άτομα από τον Βόλο βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Καρδίτσας,Ανάμεσά τους ο σταθερός φίλαθλος της ομάδας και Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος.
  • Στην σκεπαστή σε απόσταση...βολής βρέθηκαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
  • Ο σκόρερ της Αναγέννησης ήταν υπό δοκιμή και το όνομά του δεν γνωστοποιήθηκε.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...