Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Λευκή ισοπαλία με Λαμία



Ισόπαλοι  χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Ολυμπιακός και Λαμία.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο ανάμεσα σε δύο φαινομενικά ισοδύναμες αγωνιστικά ομάδες.

Η Λαμία δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα αφού ουσιαστικά το μοναδικό κοινό σημείο είναι δύο παίκτες.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στους «ερυθρόλευκους». Ο Διαμαντόπουλος λίγο πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών του αγώνα έπιασε την κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Λεόν από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά της Λαμίας να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Ο Νεόφυτος προσπάθησε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Στρατηλάτη, αλλά εκείνη έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Βολιώτικης ομάδας. Μετά από μισή ώρα παιχνιδιού, ο Μοράν έπιασε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Ρίζο.

Ανέπαφες οι δύο εστίες παρέμειναν και στο δεύτερο ημίχρονο.
Χαραλαμπίδης, και  Σούλης πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα οι ομάδες τους να μην μπορούν να πιάσουν ρυθμό και να δημιουργήσουν ευκαιρίες από τις συνεχόμενες διακοπές στο παιχνίδι. Στο 68΄ ο Νατσιόπουλος προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Στρατηλάτη με την εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τόσκας δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Επτά λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού ο Χιτζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε με δύναμη τη μπάλα πάνω στον Ρίζο, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια, κατάφερε να μπλοκάρει και να κρατήσει το μηδέν.

Ολυμπιακός Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης):Στρατηλάτης, Καραμανλής (75΄ Νικολόπουλος), Ντάσιος (71΄ Αρβανίτης), Ζέρης (46΄ Γκουγκούδης), Μπουτζίκος (46΄ Χιτζίδης), Τσιάρας (55΄ Κεσίδης), Φερνάντεζ, Λεόν (62΄ Σκοπελίτης), Νικολιάς (55΄ Τσιλιγκίρης), Μοράν (62΄ Καρράς), Διαμαντόπουλος (77΄ Αλαμάνης)

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Κοντέον, Τσαμούρης, Καραλής (75΄ Τσιλούλης), Καλαϊτζίδης, Έμπουε, Τριανταφυλλάκος (46΄ Ντόσκας), Καραγιάννης (46΄ Νατσιόπουλος), Αντωνίου (55΄ Ζουλιώτης), Ζερζίνιο (68΄ Μπουλούλης), Νεόφυτος (62΄ Θαναηλάκης)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...