Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Φέτος είναι η χρονιά μας !

Μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο Αλέξανδρος Ζέρης, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου.


Αναλυτικά η συνέντευξη :

Για το αν ήλθε η ώρα ο Ολυμπιακός να πετύχει ότι δεν κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή την άνοδο:

«Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας. Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά σε όλο τομείς. Είμαστε πολύ δυνατοί, τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά. Το καλοκαίρι έγιναν πολλές και καλές μεταγραφές, που μας ενίσχυσαν σε μεγάλο βαθμό.
Οι ποδοσφαιριστές, παλαιοί και νέοι, έχουμε όρεξη για δουλειά και αυτό φαίνεται κάθε ημέρα. Όλα αυτά με κάνουν να αισιοδοξώ ότι όχι μόνο θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο στην κατηγορία. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτε από καμία άλλη ομάδα. Μπορούμε να τερματίσουμε στην 1η θέση».

Για το αν οι παίκτες πιστεύουν το σύνθημα της διοίκησης «άνοδος ή τώρα ή ποτέ»:

«Είναι και δικό μας σύνθημα αυτό. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι φέτος πρέπει να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι είναι η σειρά μας να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει ανέβει αγωνιστικό επίπεδο:

«Πιστεύω ότι φέτος είμαστε πολύ δυνατοί σε όλες τις γραμμές. Σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές θα είμαστε πιο καλοί. Αυτό φυσικά οφείλουμε να το δείξουμε και μέσα στα γήπεδα, κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος».

Για το αν η ομάδα μπορεί να αντέξει στον ανταγωνισμό και στον «μαραθώνιο» των 38 αγωνιστικών:

«Στην κατηγορία υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι δυνατές και στοχεύουν στην άνοδο. Όμως και εμείς την τελευταία τριετία πρωταγωνιστούμε συνεχώς και διεκδικούμε την είσοδό μας στα «μεγάλα σαλόνια». Αυτή τη φορά πρέπει να κάνουμε το επιπλέον βήμα και να καταφέρουμε ότι δεν πετύχαμε τις προηγούμενες χρονιές. Ευελπιστώ ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ, την κατηγορία όπου αξίζει να παίζει».

Για το αν θα «δέσουν» γρήγορα οι παλαιοί με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες των «ερυθρολεύκων»:

«Αυτό θα γίνει εύκολα. Οι ποδοσφαιριστές ταιριάζουμε ως χαρακτήρες και επιπλέον δουλεύουμε σκληρά μαζί με τους προπονητές μας, ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη ομοιογένεια στο παιχνίδι μας».

Για προσωπικές του φιλοδοξίες και τον ανταγωνισμό στην ομάδα για τη θέση του δεξιού μπακ:

 «Ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα ωφελεί όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι θεμιτός διότι με αυτόν τον τρόπο όλοι βελτιωνόμαστε αγωνιστικά. Προσωπικά, θα κάνω τα πάντα προκειμένου να κερδίζω σε κάθε αγώνα τη φανέλα του βασικού. Φυσικά, προέχει να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα πρώτα. Από κει και πέρα μακάρι να μπορέσω να αναδειχθώ και εγώ».

Για το αν θέλει να ανέβει με τον Ολυμπιακό και να παίξει στη Σούπερ Λιγκ με την ερυθρόλευκη φανέλα:

«Αυτό είναι ένα όνειρο που πιστεύω φέτος να πραγματοποιηθεί. Τα προηγούμενα δύο χρόνια κάτι... στράβωνε στο τέλος και δεν τα καταφέρναμε, αλλά ελπίζω φέτος να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος.》


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...