Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Τρεις μεταγραφές οι Άνδρες

Στην ενίσχυση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος,
ολοκληρώνοντας έτσι την στελέχωση του, με την μεταγραφή του Θωμά Καραγεώργου από τη Μεταμόρφωση Βόλου.

Ο Θωμάς Καραγεώργος γεννήθηκε το 1983,έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση 2, γνωστός για την έφεση του στα τρίποντα, είναι παντρεμένος με 1 παιδί, αναμένοντας και το δεύτερο.

Άρχισε την καριέρα του το 1990 από την Ανάληψη, όπου αγωνίστηκε ως το 2001, 1 χρόνο αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική με την ΑΕ Λάρισας, 4 συνολικά χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου (3 στη Γ΄ Εθνική και 1 στη Β΄ Εθνική), 2 χρόνια στον Ίωνα στη Γ΄ Εθνική και 6 χρόνια στη Μεταμόρφωση (5 χρόνια στη Γ΄ Εθνική και 1 στη Β΄ Εθνική).

Επίσης αποκτήθηκε ο Αντώνης Καρραρήγας από τη Μεταμόρφωση, 27 χρόνων, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2, ξεκίνησε την καριέρα του στον Κένταυρο Ζαγοράς ενώ έπαιξε επίσης στον Ίωνα, στον Ολυμπιακό, στη Μεταμόρφωση και στον Γ.Σ Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε επίσης και στην ενίσχυση τόσο του εφηβικού τμήματος αλλά και του ανδρικού, αφού επέστρεψε ο 16χρονος σούτινγκ γκάρντ Δημήτρης Χριστοδούλου από την Ανάληψη, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός, ενώ αποκτήθηκε από τον Αιολικό Βόλου και ο 16 χρονος Κατσιαούνης Γιώργος που αγωνίζεται στη θέση 3.

Με τις μεταγραφικες κινήσεις αυτές και την απόκτηση του Στέφανου Βλήτσιου και του Ζήση Καφάση, ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της, για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, θα ξεκινήσει στο τέλος Αυγούστου υπό τις οδηγίες του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...