Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Παραιτηθείτε κύριοι της ΕΠΣΘ

Τους ανθρώπους της ΕΠΣΘ που αυτοανακυρήχθηκαν πρόεδροι και αντιπρόεδροι κατακεραυνώνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

"Τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ΕΠΣΘ μας έχουν δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε με το όλο σκηνικό η να κλάψουμε για την κατάντια που έχουν φέρει κάποιοι το τοπικό ποδόσφαιρο η ακόμη και να εξοργιστούμε με κάποιους που αυτοαναγορεύονται σε τιμητές και εκπροσώπους του τοπικού ποδοσφαίρου με την βοήθεια αυτών που πρόσφατα αντάλλασαν επιστολές με περιεχόμενο τις ενδυματολογικές προτιμήσεις τους ( μοντγκόμερι, γιλέκα κλπ) στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που πρόσφατα προκαλούσαν το γέλιο με τις επιστολές που αντάλλασσαν, και τώρα τους ενώνει η δίψα για την εξουσία, γιατί άραγε;

Μας προξενεί εντύπωση πως κάποιοι που εκλέχτηκαν με συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, τιμήθηκαν από τα Σωματεία μέσα από αυτό και ψήφισαν μάλιστα με 10 μηδέν την προσφυγή της ΕΠΣΘ εναντίον της ΕΠΟ ξαφνικά να δηλώνουν ότι παραπλανήθηκαν, ότι αναγνωρίζουν το λάθος τους και να τρέχουν στην ΕΠΟ να δηλώσουν πίστη και αφοσίωση στον πρόεδρο της.

Και το κυριότερο αντί να παραιτηθούν ως όφειλαν έκαναν και νέο διοικητικό συμβούλιο.

Τα Σωματεία κύριοι στις πρόσφατες εκλογές επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπατζιακα και εσείς όλοι τον αναγορεύσατε σε Πρόεδρο της ΕΠΣΘ.

Εμείς παρά την προτίμηση μας στον κύριο Θεοδώρου σεβαστήκαμε το αποτέλεσμα.

Εσείς οφείλετε να πείτε στα Σωματεία γιατί αλλάξατε στάση.

Και γιατί ο κύριος Πασχος να αυτοαποκαλείται Πρόεδρος της ΕΠΣΘ χωρίς την έγκριση των ομάδων;

Εάν η αχαριστία και η κυβίστηση ήταν Ολυμπιακό άθλημα θα ήσασταν σίγουρα πρωταθλητές.

Κύριοι

όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης και κάνουν λάθος επιλογές, δεν το αναγνωρίζουν και ζητάν να συνεχίσουν να διοικούν, ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.

Πως είναι δυνατόν μετά από όλα όσα γίνονται να μην έχετε ήδη παραιτηθεί και να προσπαθείτε γαντζωμένοι στις καρέκλες σας να αυτοαναγορεύεστε πρόεδροι αντιπρόεδροι γραμματείς και "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις ".

Λέτε ότι όλα γίνονται για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου, ποιου τοπικού ποδοσφαίρου; αυτού που κάποιοι σχεδιάζουν τα πρωταθλήματα για να ευνοήσουν την ομάδα τους; η αυτών που κάνουν τα χατίρια σε φιλικές ομάδες για να έχουν την εύνοια των παραγόντων τους.

Κύριοι

Ήρθε η ώρα να δείξετε αν πραγματικά αγαπάτε όπως λέτε το τοπικό ποδόσφαιρο, ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε ώστε να πάμε σε εκλογές για να βγει μια νέα διοίκηση που θα βάλει τα πράγματα σε τάξη για να ξαναβρεί τον δρόμο του το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αποδειχτεί για μια ακόμη φορά ότι δεν σας νοιάζει το τοπικό ποδόσφαιρο αλλά οι καρέκλες και η εξουσία που τόσο πολύ αγαπάτε."





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...