Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Δωρεάν οι Ακαδημίες

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως παιδιά της πόλης μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν προπονήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που θα συνδυαστεί με ταυτόχρονη εκμάθηση αγγλικής γλώσσας εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Ή Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εξασφάλισε αποκλειστικά για τα παιδιά της πόλης μας (γεν από 2004 έως 2010) μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος την δωρεάν φοίτηση τους στις ακαδημίες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για τα αθλήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, καθώς και την ταυτόχρονη εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας. 

Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται τηλεφωνικά από Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

 Για το άθλημα του  ποδοσφαίρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Τσεκούρα  Νικόλαο τηλ 6979002709 και για το άθλημα του Μπάσκετ στον υπεύθυνο της Διοικούσας επιτροπής Μπάσκετ και μέλους του ΔΣ κο Μεταφτση Αλέκο τηλ.6958459454.
Μετά την ολοκλήρωση  των δηλώσεων συμμετοχής θα γίνει αξιολόγηση όσων έχουν εκφράσει την θέληση να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και θα δοθούν πλήρεις οδηγίες.
Για την αρτιότερη οργάνωση των ομάδων σε γκρουπ αλλά και του προγράμματος εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας, παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα να δηλώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα συμμέτοχη διότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. 
"




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...