Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινές διακοπές

Μόνο τα playoff δεν απασχολούν τους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτό αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά στην Λάρισα.
Οι ερυθρόλευκοι διασύρθηκαν από τους γείτονες σε ένα αδιάφορο παιχνίδι που θα περίμενε κανείς να «βγάλουν» περισσότερο νεύρο και όρεξη.
Βέβαια αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που έχει η ομάδα ,μπορεί και να δικαιολογήσει την αδιαφορία των παικτών μας.Εμείς πάλι....όχι!





To παινχίδι στο Αλκαζάρ φάνηκε από την αρχή πως δεν θα μνημονευτεί για πολύ καιρό.Αδιαφορία στις κερκίδες, παιχνίδι κέντρου με επιπόλαιες κινήσεις και από τις δύο πλευρές στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού...Η αβάσταχτη ελαφρότητα όμως που επέδειξε η ομάδα η οποία δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά από αμυντικά λάθη και ακόμα ένα στο 80' από στημένη φάση,δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη αφού η ιστορία «έγραψε» ένα 3-0 από μία ομάδα που κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος μόνο καλύτερη δεν ήταν από τον Ολυμπιακό.

O Ολυμπιακός στο β μέρος έδειξε να αντιδράει, είχε την κατοχή αλλά ουσιαστικές ευκαιρίες δεν δημιούργησε εκτός κάποιων άστοχων μακρινών σουτ.Σίγουρα η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια αδικεί την δουλειά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που βλέπει τους ερυθρόλευκους να οδεύουν από την μία ήττα στην επόμενη και να έχουν πετύχει γκολ μόνο απέναντι στην Παναχαική.
Η Λάρισα ήταν πολύ πιο ουσιαστική και δίκαια και εύκολα κέρδισε την ομάδα μας για δεύτερη φορά την φετινή χρονιά.
Λάρισα:Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μπανούσης, Πινδώνης, Ελιομάρ, Σερτζίνιο, Πίντο, Μπόγιοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Μπάρμπας, Μπουτζίκος, Καρράς, Γιαλούσης, Μπιτάνγκ ( 65' Σκοπελίτης), Θέος, Τριανταφυλλάκος, Διαμαντόπουλος, Μακρυδημήτρης (46' Κυζιρίδης), Νικολιάς


Κάρτες: 
  88' Πινδώνης, 24' Σερζίνιο 90' Πινδώνης62' Γιαλούσης,50' Θέος, 92΄Θέος


Μας άρεσε.... 


Δεν μας άρεσε...




Ο «κόραξ» του αγώνα:
Δεν είχε προβλήματα ο Γιάχος

Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Καλύτερη ήταν η Λάρισα από το 30ό λεπτό και μετά και δίκαια κέρδισε»


Νικολιάς: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, με αυτή την εμφάνιση αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ζητάμε συγγνώμη κι από όλο τον κόσμο, και από τους προπονητές μας. Σήμερα δεν βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο τίποτα από αυτά που δουλεύουμε τους τελευταίους έξι μήνες. Ενάντια σε όλους και σε όλα, δεν το βάζουμε κάτω και θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια στα άλλα δύο παιχνίδια»





Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 600 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες του Αλκαζάρ.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...