Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Για το γόητρο στον κάμπο

Τη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής θα κυνηγήσει την Τετάρτη  ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα αντιμετωπίσει στο Αλκαζάρ την τοπική Λάρισα.

Βαθμολογικό κίνητρο φυσικά δεν υπάρχει, ωστόσο αυτό του γοήτρου είναι πάντα υπαρκτό μεταξύ των δύο συγκεκριμένων ομάδων.
Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας θέλουν να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς για την άδικη ήττα, που υπέστησαν από τους «βυσσινί» στον Βόλο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.
Το ευχάριστο για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι πως έχει εκ νέου διαθέσιμους τους Ρόκα και Διαμαντόπουλο, που επιστρέφουν από τιμωρία ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Κυζιρήδης που δείχνει να είναι καλύτερα.

Ωστόσο, μετά τις αποχωρήσεις και των Μπαλντοβαλίεφ και Ιντζίδη, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να έχει 18άδα και η αποστολή συμπεριλαμβάνει 17 παίκτες αφού εκτός έμεινε και ο Ρόκας παρά του γεγονότος πως εξέτισε την ποινή του.

Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι: Μπιτάνγκ, Κολίτσης, Γιαλούσης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Καρράς, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Θέος, Ντινόπουλος, Νικολιάς, Κυζιρίδης, Τριανταφυλλάκος, Ρίζος.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και δεν θα καλυφτεί τηλεοπτικά.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...