Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Όλα κρέμονται σε μία κλωστή..

Οι Τόρης και Βαρούτσικος έχουν κάνει το χρέος τους απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δεύτερος.


Σε μια… κλωστή κρέμονται όλα στον Ολυμπιακό Βόλου σύμφωνα με τον Γιώργο Βαρούτσικο που ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος ότι θα βρεθεί μια ομάδα επιχειρηματιών προκειμένου να αναλάβει την ομάδα. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε πως ο ίδιος μαζί με τον Γιώργο Τόρη έχουν «ματώσει» για τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πάντως ότι όποιος αναλάβει την ομάδα θα τον έχει δίπλα του με ηθική και οικονομική βοήθεια.

«Έχουμε κουραστεί ψυχολογικά όλο αυτό το διάστημα που προσπαθούμε να βρούμε λύση για τον Ολυμπιακό, προκειμένου η ομάδα να γυρίσει σελίδα και να δει με αισιοδοξία το μέλλον. Συζητήσεις έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όπως έχω τονίσει τόσο εγώ, όσο και ο κ. Τόρης, μετά τη παραίτησή μας από τη διοίκηση της ΠΑΕ, λειτουργούμε εθελοντικά, προκειμένου να υπάρξει διάδοχη κατάσταση και ο Ολυμπιακός συσπειρωμένος, ενωμένος και δυνατός να βαδίσει το δρόμο των επιτυχιών. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει το χρέος μας απέναντι στον Ολυμπιακό, ξεπεράσαμε τα όριά μας, "ματώσαμε" οικονομικά και δεν αφήσαμε πέρυσι τον Ολυμπιακό να διαλυθεί. Υπηρετούμε την ομάδα, αγαπάμε τον σύλλογο, γιατί προερχόμαστε μέσα από τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου» επεσήμανε αρχικά ο Βαρούτσικος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και όλα κρέμονται σε μία κλωστή. Πάνω που φαινόταν κάποιο φως στην άκρη του τούνελ, επιστρέψαμε στο αρχικό σημείο και το διοικητικό αδιέξοδο εξακολουθεί να υφίσταται. Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξο άτομο και πιστεύω πως έστω και την ύστατη ώρα να βρεθεί λύση. Δεν μπορώ να φανταστώ πως σε μια μεγάλη πόλη, όπως είναι ο Βόλος, δεν υπάρχουν πέντε-έξι επιχειρηματίες που αγαπούν τον Ολυμπιακό και είναι σε θέση να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Με κάποιους ανθρώπους, που βρισκόμαστε σε επαφή το τελευταίο διάστημα, θα έχουμε τις τελικές συζητήσεις, για να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Εγώ από την πλευρά μου, τη στιγμή που βρεθεί ένα σχήμα για να "τρέξει" την ομάδα, το οποίο θα απαρτίζεται από άτομα με κύρος, που θα είναι σε θέση να δώσουν όραμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, είμαι θετικός στο να βρίσκομαι σ' αυτή τη διοίκηση. Όχι, όμως ως πρόεδρος, αλλά ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Ακόμη, πάντως, κι αν δεν βρίσκομαι στη διοίκηση, θα είμαι κοντά στον Ολυμπιακό, βοηθώντας ως χορηγός την όποια διοίκηση αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...