Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Περνά περνά η μέλισσα...

Ακόμα και ο μετρ της κράμπας «πέρασε» από το ΕΑΚ μετατρέποντας την έδρα του Ολυμπιακού σε παιδική χαρά...

Αν και καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν για μια ακόμα φορά ένα τραγικό αμυντικό λάθος και υπέστησαν νέα ήττα μέσα στο ΕΑΚ.

O Απόλλων του μετρ της καθυστέρησης κου Βοσνιάδη, έβαλε ένα γκολ και έπειτα έκανε τα πάντα για να καταστρέψει τον αγώνα και τα κατάφερε αφού έφυγε νικητής με 0-1 και έσβησε κάθε πιθανότητα διεκδίκησης της τρίτης θέσης.





Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προτίμησε τον Μακρυδημήτρη για το κέντρο της άμυνας αντί του Μπάρμπα. Έτσι, στην ενδεκάδα θέση είχαν ο Ρίζος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Ζέρης, αριστερά ο Μπουτζίκος και στόπερ οι Μπάρμπας, Γιαλούσης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, στις πτέρυγες Μπιτάνγκ και Σκοπελίτης, με τον Θέο πίσω από τον Διαμαντόπουλο.

H ομάδα μας κυριάρχησε επιθετικά στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και έδειχνε να έχει καλύτερα πατήματα από την αντίπαλό της,αφού οι Απολλωνιστές ουσιαστικά δεν κατέβηκαν το κέντρο μέχρι το 45΄.Μέχρι τότε ο Ολυμπιακός είχε απειλήσει με τον Μπιτάνγκ στο 13΄αλλά και με το δοκάρι του Διαμαντόπουλου στο 16΄όταν από κοντά ο επιθετικός μας και μετά την σέντρα του Θέου έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Και ενώ ο Ολυμπιακός δεν είχε απειληθεί ,στο 45΄σε μία ακίνδυνη και πρώτη κατεβασιά του Φαρινόλα, ο Γιαλούσης αδράνησε και άφησε το παίκτη του Απόλωνα να κάνει την σέντρα με τον Αγνκούλο να ανοίγει ,σαν σε προπόνηση ,το σκορ.

Ο Ολυμπιακός από εκεί και έπειτα έδειξε επηρεασμένος και ναι μεν διατήρησε την υπεροχή ,αλλά είχε να αντιμετωπίσει τις τούμπες και τα πεσίματα των παικτών του Απόλλωνα ,γεγονώς που δείχνει πως ο Βοσνιάδης έχει ανάγει το συγκεκριμένο σύστημα σε επιστήμη.
Πέρα από το καταστρεπτικό ποδόσφαιρο των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα,οι δικοί μας παίκτες έδειξαν να έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης ,αφού στο δημιουργκικό κομμάτι υστέρησαν σημαντικά.

Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Μπουτζίκος (28' Μαργαρίτης), Τριανταφυλλάκος (76' Καρράς), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (59' Μπαλντοβαλίεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος.
Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιάνος, Λαγός (65' Ηρακλής), Φαρινόλα (80' Άρσιτς), Βάντερσον, Ανγκούλο (46' Καραδέμητρος), Τζιώρας.



Κάρτες: 
  33' Σκοπελίτης, 76' Θέος ,77' Γιαλούσης , 84' Καρράς, 91' Μαργαρίτης- 39' Λαγός - 66' Ψιάνος, 68' Γεωργίου, 76' Φαρινόλα, 77' Κύργιας, 83΄Ταίρης


Μας άρεσε.... 


Δεν μας άρεσε...

-Το ποδόσφαιρο των ομάδων του Βοσνιάδη


Ο «κόραξ» του αγώνα:
Ο Δελφάκης δεν είχε δύσκολα σφυρίγματα ,αλλά ανέχτηκε τα καραγκοζιλίκια των φιλοξενουμένων.

Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Στο πρώτο μέρος, είχαμε δύο δοκάρια και κάποιες προσπάθειες με τον Κλάρενς. Αν δεν θέλει να μπει η μπάλα, δεν θέλει. Ο Απόλλων ήθελε μία ευκαιρία για να κλειδώσει το παιχνίδι, σκόραρε σε μια φάση από δικό μας λάθος. Η ομάδα προσπάθησε με κάθετο τρόπο να διασπάσει τον αντίπαλο. Στα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Για το δεύτερο ημίχρονο, τώρα. Τη γνώμη μου για τον κ. Βοσνιάδη την έχω πει μετά το ματς του πρώτου γύρου. Σε λίγες ημέρες θα είμαστε μαζί για ένα μήνα για το UEFA pro. Η εικόνα του ποδοσφαίρου να πέφτουν όλοι κάτω, τον αδικεί. Τον αδικεί όλα αυτά που έχει πετύχει. Οι διοίκησεις να αναλογιστούν αν μεγαλώνουν ή μικραίνουν οι ομάδες τους. Και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές εάν είναι έρμαια, υποχείρια. Αυτά για το δεύτερο ημίχρονο”.
Σε ερώτηση σχετικά με την έλλειψη του γκολ, επισήμανε: “Με τη Λάρισα πόσες τελικές είχαμε; Άμα είχε ανοίξει το σκορ στο δοκάρι, θα ήταν διαφορετικά σήμερα. Το παιχνίδι μας βελτιώνεται κατά τη γνώμη μου, παιχνίδι με παιχνίδι, βελτιώνεται αισθητά. Είναι πάρα πολύ η εικόνα στα πλέι οφ. Μας λείπει μόνο το γκολ. Η εικόνα μας είναι πάρα πολύ καλή αν εξαιρέσετε το παιχνίδι με τον Ηρακλή»


Βοσνιάδης: «Μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δεν έχει αποτελέσματα αλλά έχει πολύ βελτιωμένη εικόνα, φαίνεται η δουλειά του συναδέλφου. Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση, αυτός είναι ο στόχος μας, θα κοιτάξουμε να την κλειδώσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, καλή συνέχεια στον αντίπαλο»

Κυζιρίδης: «Έχουμε την τύχη αν και θεωρητικά είμαστε νεαροί να έχουμε αυτούς τους προπονητές να μας καθοδηγούν στο ποδόσφαιρο και τη ζωή. Όταν πήγαμε στο ΟΑΚΑ, παίξαμε ανοικτό ποδόσφαιρο, δεν κλειστήκαμε καθόλου, παίξαμε το ποδόσφαιρό μας. Ατυχήσαμε να μην βάλουμε γκολ, χάσαμε με ψηλά το κεφάλι. Πήγαμε στη Λάρισα κερδίσαμε 0-1 και ουδέποτε ένας συμπαίκτης μου καθυστέρησε το παιχνίδι. Προσωπικά είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, για την προσπάθεια που κάνουμε. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έπρεπε να είναι 2-0 ή 3-0 και έγινε το 0-1. Στο δεύτερο παίξαμε πέντε λεπτά ποδοσφαίρου. Ελπίζω στη συνέχεια της καριέρας μου, να μην βρεθώ στη θέση που ήταν ο αντίπαλος σήμερα»



Μικρά&πικάντικα
  • Άδειο ήταν το ΕΑΚ σήμερα ,αφού οι θεατές δεν ξεπέρασαν τους 700.
  • H ΠΑΕ ανακοίνωσε 261 εισιτήρια.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...