Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Στοίχημα η τρίτη θέση

Στο Metropolis φιλοξενήθηκε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα είμαστε μακριά από τις θέσεις, έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, το στοίχημα πλέον για εμάς είναι να βγούμε τρίτοι. Στην Ελλάδα είσαι, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Κάθε καλοκαίρι υπάρχει αυτό το σενάριο και οφείλουμε με όλες τις δυνάμεις μας να το κυνηγήσουμε ως το τέλος και να το πετύχουμε».

Για τον Ηρακλή: «Είναι καλύτερος από την ΑΕΚ. Και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο ο Ηρακλής κοιτάει με την ίδια προοπτική όλους τους αντιπάλους, από την αρχή έχει ξεκινήσει δυναμικά, πιστεύαμε ότι κάποτε θα έκανε κοιλιά, όμως μας διέψευσε όλους και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και στα αποτελέσματα του. Η ομάδα μας πέρυσι σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν πρώτη και στα πλέι οφ χάσαμε τον στόχο της ανόδου και περιμέναμε το ίδιο να γίνει στον Ηρακλή κάτι που φυσικά δεν έγινε, όμως το αξίζει! Η κατηγορία είναι δύσκολη σε όλους τους τομείς. Ηρακλής και ΑΕΚ ξεχωρίζουν γιατί έχουν διοικητική ηρεμία και ένα πλάνο από την αρχή της χρονιάς».

Για το παιχνίδι με την Λάρισα: «Οι δύο πόλεις ζούνε γι' αυτό το παιχνίδι, εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε την ΑΕΛ, ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...