Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ξέσπασε στην Παναχαική!

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Παναχαΐκή.Θέος ,Διαμαντό και Σκοπελίτης τα γκολ...
Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλύτεροι της αντιπάλου τους και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα πιο ευρεία νίκη από το τελικό 1-3 , αν ήταν πιο εύστοχοι.





Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι.Έκανε πολλές τελικές προσπάθειες, έβγαλε τρία γκολ , δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι ,είχε δοκάρι και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα.
Η ομάδα μας ήταν καλή σε ένα όχι ιδιαίτερα ποιοτικό παιχνίδι ,χωρίς ιδιαίτερο νεύρο και πάθος.Οι παίκτες πάντως έδειξαν όρεξη να κάνουν φάσεις και συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός είχε περίπου 10 τελικές στο πρώτο μέρος και άλλες έξι στο δεύτερο με πολλές εξ αυτών να είναι επικίνδυνες.

Η ομάδα μας έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της να πετύχει την πρώτη της νίκη και με την επέλαση του Μπιτάνγκ που ανακόπηκε ,αλλά και την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου ,έδωσε το στίγμα για το παιχνίδι.
Μόλις στο 11' ο Θέος με ατομική ενέργεια από τα πλάγια έδωσε το προβάδισμα για τους ερυθρολεύκους και εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα...τελειώσει νωρίς, μία αμυντική αδράνεια μετά από ένα στημένο έφερε αναπάντεχα την ισοφάριση.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε επιθετικά από εκεί που ήταν και μέχρι το 37΄που ξαναπροηγήθηκε με τον Διαμαντόπουλο είχε κι άλλες ευκαιρίες.

Στο β μέρος οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με την θέληση να τελειώσουν το παιχνίδι.Και αν δεν το κατάφεραν με την εξ επαφής κεφαλιά του Κυζιρίδη και το θεαματικό δοκάρι του Διαμαντόπουλου,το πέτυχαν με ένα πανέμορφο σουτ του Σκοπελίτη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.Κάπου εκεί οι παίκτες της γηπεδούχου "παρέδωσαν πνεύμα" και ο Ολυμπιακός εύκολα πήρε το πρώτο του τρίποντο στα play off.


Παρακολουθήσατε ζωντανά την περιγραφή των φάσεων από το volosfans...EΔΩ!

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Δήμιζας, Ασίγκμπα, Κάργας (79' Χότζαλι), Άλλα, Στεργίδης (85' Τρίγκας), Μαρουκάκης, Κοντοχρήστος, Κυβελίδης, Γκαντιάγκα, Φουρλάνος (56' Κορέτας), Χούσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (80' Μαργαρίτης), Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (74' Καρράς), Μπιτάνγκ, Θέος (67' Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος.


Κάρτες: 
  30' Μαρουκάκης, - 03' Μπιτάνγκ- 40' Θέος, 58' Σκοπελίτης


Μας άρεσε.... 
-Το γκολ του Σκοπελίτη

Δεν μας άρεσε...

-Ο Μπιτάνγκ αν και είχε την ευκαιρία,δεν έπεισε με την απόδοσή του ούτε σήμερα



Ο «κόραξ» του αγώνα:
Ο Μαντάκης τα έκανε θάλασσα στην φάση του 3' όταν στην καθαρή ανατροπή του Μπιτάνγκ είδε θέατρο.

Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Είχα δει την Παναχαική σε προηγούμενα παιχνίδια και πρέπει να πω πως έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Για εμάς ήταν η συνέχεια του παιχνιδιού με την Λάρισα.Κατά διαστήματα τα παιδιά έπαιξαν απολαυστικό ποδόσφαιρο και δικαιούμασταν αυτή την νίκη.,Έχουμε φτιάξει κάτι όμορφο στα αποδυτήρια .Καταλαβαίνω πως ο κόσμος στεναχωριέται όταν ο Βόλος χάνει από την Λάρισα μετά από 30 χρόνια.Εμείς πρέπει να μείνουμε αποστασιοποιημένοι από όλο αυτό και να κοιτάμε την ατομική μας εξέλιξη.Με την Λάρισα ίσως είχαμε περισσότερες τελικές ,ενώ σήμερα μετά το 2-1 ζήτησα περισσότερη ισορροπία γιατί είχαμε ανάγκη να πάρουμε το παιχνίδι για αυτό που λέμε για την πάρτη μας.
Έχουμε ελλείψεις αλλά την ιστορία την γράφουν αυτοί που παίζουν όχι αυτοί που λείπουν.Όλα τα παιδιά έχουν κατακτήσει την εκτίμηση και τον σεβασμό μου.
Ο Φίλλιπος έχει να αναμετρηθεί με τον εαυτό του και το κάνει.Κανείς δεν του χαρίζει τίποτα .Το ότι ξεκίνησε ο ίδιος το κέρδισε.Έχουμε φιλοδοξίες και στόχους ,αλλά τα όνειρα είναι εύκολα.Εμείς βάζουμε στόχους.Θα πάμε παιχνίδι παιχνίδι και σας λέω ξεκάθαρα πως έχουμε μία ομάδα που δεν θα φοβηθούμε κανέναν.Έχουμε απίστευτο σεβασμό για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά δεν την φοβόμαστε


Σπανός: «Η ομάδα που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο πλέον δεν υπάρχει.,Είμασταν κομπάρσοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαια.Υπάρχουν παίκτες που θέλουν δεν θέλουν και άλλοι που έχουν βαρεθεί.Θεωρώ πως αρκετοί παίκτες έχουν θέσει τον εαυτό τους υπό αμφισβήτηση



Μικρά&πικάντικα
  • 300 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Κορίνθου.Ανάμεσά τους και λίγοι φίλοι του Ολυμπιακού.
  • Με την κανονική της εμφάνιση αγωνίστηκε τελικά η Παναχαική χωρίς...ΠΑΓΗ Κόρινθος και όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
  • Δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε και ο Κούγιας ο οποίος ανέφερε το πόσο δύσκολα χρόνια πέρασε στην Πάτρα.Αποκάλεσε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου «ιστορική» και έδωσε συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους και στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ο οποίος παρά τα προβλήματα έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα.Μάλιστα στο τέλος εξέφρασε την επιθυμία και την ευχή να μπορέσει να δει το παιχνίδι στο Βόλο από την εξέδρα των επισήμων μαζί με τον γιο και την κόρη του λέγοντας: "Λάθη όλοι κάνουμε..."



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...