Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Κομπάρσος στην γιορτή

Με πολλές ελλείψεις ο Ολυμπιακός γνώρισε νέα ήττα από τον Ηρακλή και πλέον περιμένει να τελειώσει η αγγαρεία των playoff.
Η ομάδα μας δεν κατάφερε να απειλήσει τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Λουκίνα και εύκολα κράτησαν την νίκη που....«σχεδόν» τους έδωσε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Ελευθερόπουλος αναγκάστηκε να παίξει χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό ,αλλά και με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα ,αφού η ομάδα εκτός από στόχους.... ξεμένει και από παίκτες.

H ομάδα μας δεν στάθηκε άσχημα αν αναλογιστεί κανείς πως έλειπαν πολλοί βασικοί παίκτες.Το πρόβλημα των ερυθρολεύκων παρέμεινε στην «δημιουργία» ,αφού δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις τους γηπεδούχους με εξαίρεση δύο φάσεις στο 30 και κάτι με τους Ζέρη και Θέο να πιάνουν σουτ τα οποία εξουδετέρωσε ο Χουάντερσον.



Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Πασάς (92' Ρουγκάλας), Ρομάνο (80' Σιατραβάνης), Κυριακίδης (70' Τσιλιανίδης), Βαλλεριάνος.

Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτσης, Μαργαρίτης, Καρράς (80' Κεσίδης), Ζέρης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης (86' Ντινόπουλος), Τριανταφυλλάκος, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (55' Νικολιάς), Θέος.





Κάρτες: 
  89' Πορτουλίδης, - 77' Τριαναταφυλλάκος


Μας άρεσε.... 
-Ο Κολίτσι στην πρώτη του εμφάνιση στα play off έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Δεν μας άρεσε...

-Ένα ακόμα παιχνίδι με το μηδέν στην επίθεση...


Ο «κόραξ» του αγώνα:
Χωρίς προβλήματα ο Μάνταλος σε ένα εύκολο διαιτητικά παιχνίδι.

Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Σήμερα είναι η μέρα του Ηρακλή. Συγχαρητήρια για ότι έχει πετύχει αυτή τη χρονιά και την επικείμενη άνοδό του. Εμείς θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια στα επόμενα τρία παιχνίδια.
Μπήκε ο Κεσίδης που είναι 17 ετών. Έπαιξε στα Play Off στο Καυτανζόγλειο. θα έχει να θυμάται. Μπήκε ο μικρός, ο Ντινόπουλος. Άμα είσαι στην ομάδα και προπονείσαι με την ομάδα θεωρείσαι παίκτης της. Από εκεί και πέρα έκαναν τις επιλογές τους τα παιδιά που έφυγαν. Δεν θέλω να χαλάσω την ημέρα του Ηρακλή. Αυτοί που μείναμε θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια.Ένιωσα μεγάλη χαρά για τον Ηρακλή. Όμως, μεγαλύτερη χαρά ένιωσε ο κ. Παπαδόπουλος που είναι δικό του το οικοδόμημα και πρέπει να του το αναγνωρίσει αυτό και ο κόσμος του Ηρακλή. Χαρά έχω και για την ΑΕΚ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο όμορφο. Ο καθένας αν μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι, θα είναι όμορφο και γι αυτό είπα συγχαρητήρια από την αρχή. O Ηρακλής έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν. Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς καθυστερήσεις και σκοπιμότητες. Η μέρα είναι του κ. Παπαδόπουλου»


Παπαδόπουλος: «Nα ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τον Δημήτρη. Πραγματικά τα τελευταία χρόνια βγαίνουν νέοι αξιόλογοι προπονητές και εγώ και ο Δημήτρης είμαστε από αυτούς. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα με σωστή νοοτροπία. Τον ευχαριστώ πολύ.

Ο αντίπαλος στάθηκε με αξιοπρέπεια. Είχαμε κατοχή μπάλας, ευκαιρίες μας έλειπε η τελική πάσα για να βάλουμε το γκολ και να μα ς φύγει το άγχος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν το χαιρόμαστε 100%. Μας απομένει ένας πόντους. Είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια δεν θα πάρουμε μόνο ένα βαθμό. Αλλά στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Να βγάλουμε τον πρώτο σκόρερ, να έχουμε την καλύτερη άμυνα. Αυτά είναι τα κίνητρά μας. Θέλουμε και το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε περισσότερους»





Μικρά&πικάντικα
  • Λες και χτυπάει το...ξυπνητήρι.Ο Τριανταφυλλάκος δέχεται για τρίτη φορά κίτρινη κάρτα στο 77' λεπτό...
  • Το Καυτατζόγλειο δεν είχε πολύ κόσμο τηρούμενων των αναλογιών.
  • \Την αποθέωση των φίλων του Ηρακλή γνώρισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...