Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Ο Τικάο ήταν το εμπόδιο...

Η υπόθεση "Τικάο" στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την αδειοδότηση του Ολυμπιακού.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος που αγωνίστηκε 4 φορές με τα χρώματα της ομάδας την περίοδο 2010-2011 ήταν η ουσιαστική αιτία που η ΠΑΕ δεν προχώρησε στην έφεση για την αδειοδότηση της ομάδας.

Η υπόθεση Τικάο «έσκασε» στα χέρια της τωρινής διοίκησης λόγω της κατάστασης που περιήλθε η ομάδα κατά την διάρκεια του αφανισμού της από την συμμορία Γερουλάνου.
Ο βραζιλιάνος ,που σήμερα αγωνίζεται στην Κίνα , αποχώρησε από τον Ολυμπιακό έχοντας μία οφειλή περίπου 30.000 ευρώ.
Ενώ η ΕΠΟ προχώρησε σε διακοπή συμβολαίου του ποδοσφαιριστή ,αφού έφυγε από τις προπονήσεις χωρίς προειδοποίηση τον Αύγουστο και μετά την διάλυση της ομάδας μας ο δικηγόρος του κατέθεσε προσφυγή στην FIFA.

H FIFA απέστειλε τα επίσημα έγγραφα στην ΠΑΕ που ουσιαστικά υπολειτουργούσε λόγω των περιπετειών του καλοκαιριού και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία εκπροσώπηση στην υπόθεση η οποία κερδήθηκε ερήμην.

Η απόφαση της FIFA στάλθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ επί διοίκησης Μποτσιβάλη,αλλά σαφώς υποεκτιμήθηκε με αποτέλεσμα να έρθει η δεύτερη προσφυγή με το ποσό των οφειλομένων να είναι τεράστιο.
Η σημερινή διοίκηση αποφάσισε να πάει στο CAS του οποίου η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Μέχρι τότε όμως οι αθλητικές αρχές λαμβάνουν υπόψη τις αποφάσεις τις προηγούμενες αποφάσεις της FIFA ,με αποτέλεσμα ο παίκτης να θεωρείτε ανεξόφλητος.Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο η ΠΑΕ δεν προχώρησε στην έφεση του φακέλου,αφού η υπόθεση θεωρούταν «χαμένη από χέρι»...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...