Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση Ριζομύλου


Σε ανακοίνωσή τους το club του Ριζομύλου αναφέρει:


 «Αναμφισβήτητα, η ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τα <<τυριά>> στο ΕΑΚ είναι κάτι που δυσαρέστησε όλους. Νομοτελειακά, κάποτε θα πετύχαιναν ακόμα και οι <<πελάτες>> ένα γκολ κατά του Ολυμπιακού Βόλου. Το πέτυχαν μετά από τέσσερα ντέρμπι φέτος χωρίς γκολ και γεμάτα πίκρα γι'αυτούς και κάπως έτσι μπορούν να χαίρονται για το γεγονός πως έχουν ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ (ποια;) τόσα <<διπλά>> στο Βόλο όσα εμείς ΦΕΤΟΣ στη Λάρισα!!!
Δυστυχώς, η ήττα αυτή δεν είναι το κυριότερό μας πρόβλημα, καθώς Η ΠΡΩΤΑθΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ, ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ με μια νίκη δεν είναι δυνατό να απαλλαγεί από την <<πελατειακή σχέση>> που έχουμε συνάψει μαζί της τα τελευταία χρόνια <<γλεντώντας>> την με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Βεβαίως, ούτε η μη άνοδος της ομάδας στη Super League είναι αυτό που μας θλίβει, καθώς έχει τονιστεί πως δεν ήταν η άνοδος ο στόχος της φετινής ομάδας με το πλάνο που χτίστηκε, αλλά η δημιουργία μιας ισχυρής βάσης με νέους παίχτες για τα επόμενα χρόνια. Το πιο ανησυχητικό πράγμα είναι τα σενάρια για αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου (και άλλων ερασιτεχνικών ομάδων και κυρίως της Νίκης) το καλοκαίρι με σκοπό τη δημιουργία μιας <<υπερομάδας>> στη Μαγνησία, η οποία θα διαπρέπει στη Super League με τη στήριξη όλων. Το θέμα είναι ότι πλεόν βλέπουμε κινήσεις που δείχνουν ότι τα σενάρια αυτά δεν τα έχουν αφήσει μόνο σε θεωρ
 ητικό επίπεδο, αλλά κάποιοι ζουν και αναπνέουν για να τα υλοποιήσουν με οποιοδήποτε κόστος για προσωπικό τους κέρδος! Μυστικές συναντήσεις παραγόντων με ισχυρά πρόσωπα και προώθηση κλίματος απαξίωσης για τον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε να περιέλθει σε απελπιστική κατάσταση, όπως και η Νίκη, και να μετριαστούν οι αντιδράσεις του κόσμου κατά τη δημιουργία της <<υπερομάδας>>, είναι μόνο λίγες από αυτές τις κινήσεις...

Την εναντίωσή μας στη δημιουργία αυτού του εκτρώματος την έχουμε ήδη δηλώσει, όπως και όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου (και της Νίκης). Σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας έχουν αναφερθεί τα εξής: <<Μέσα στη χρονιά παρατηρούμε διάφορες κινήσεις που ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ <<ΤΥΡΙΩΝ>> ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Δεν τοποθετηθήκαμε άμεσα για να μην προκαλέσουμε κακό στην ομάδα, αλλά τώρα που ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως το ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ θέμα του ονόματος της ομάδας έχει πάψει να <<σκαλίζεται>> τονίζουμε πως η ομάδα λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ από το 1937 και έτσι θα συνεχίσει! Κανείς δεν μπορεί να <<παίζει>> με το όνομα, το έμβλημα και τους οπαδούς της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ομάδας που ΙΣΤΟΡΙΚΑ εκπροσωπεί το Βόλο και τη Μαγνησία! Ευχόμαστε το θέμα ΟΝΤΩΣ να είναι λήξαν, αν και το γεγονός της απουσίας του ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στη μπουτίκ της, καθώς και η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας (volosfc.gr) δεν μας επιτρέπουν ακόμα να νιώθουμε 100% ασφαλείς για τη διαφύλαξη της ΙΔΕΑΣ του ΟΛ
 ΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ... Σε κάθε περίπτωση ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της ομάδας αποτελεί ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1937 ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ!>>.

Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι καθόλου κακώς δεν είχαμε σχολιάσει τότε την όλη υπόθεση. Σκοπός μας ήταν και είναι να προλάβουμε το μοιραίο και να βρεθεί ο κάθε οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στα όποια σιχαμερά σχέδια. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εξαφανίσει κάτι το οποίο για μας είναι ιδέα, ούτε να παραλλάξει το όνομα και το έμβλημα μιας ομάδας που έχει ιδρυθεί το 1937 και έχει υποστηριχθεί από χιλιάδες άτομα σε όλη τη Μαγνησία! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΟΣΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!!!

Όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα, να είμαστε στο ΕΑΚ και να μη δίνουμε δικαίωμα σε κανέναν να απαξιώνει αυτό που εμείς αγαπάμε και θέλουμε να βλέπουμε κάθε Κυριακή, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ.

ΥΓ1. Καταδικάζουμε έντονα τη στάση της αστυνομίας, η οποία μετά τον αγώνα είχε άγριες διαθέσεις κατά οπαδών μας και το έδειξε με τον πλέον σαφή τρόπο, φτάνοντας στο σημείο να χτυπηθεί ακόμα και κοπέλα με σπασμένο καρεκλάκι που <<επιστράφηκε>> στην κερκίδα.

ΥΓ2. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους οπαδούς της ιστορικής Παναχαϊκής, την οποία θα αντιμετωπίσουμε στην... Κόρινθο (!), καθώς ο πρόεδρός της φαίνεται πως σέβεται την ιστορία της όσο ακριβώς σέβονται κάποιοι στη Μαγνησία την ιστορία και τη νοημοσύνη του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου!

ΥΓ3. Συντονισμένες κινήσεις οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης ίσως θα ήταν η καλύτερη <<άμυνα>> στο όποιο σχέδιο προωθείται.

ΥΓ4. Η επιχειρηματολογία των ευαγγελιστών της <<υπερομάδας με τους χιλιάδες φιλάθλους (και τους ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!) που θα σαρώνει στη Super League>> είναι ανάξια σχολιασμού, καθώς θυμίζει τάξιμο πολλών παιχνιδιών σε νήπιο για να φάει την κρέμα του... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!

ΥΓ5. Οι παίκτες και ο προπονητής μας καλό θα είναι να μείνουν στο απυρόβλητο, διότι μας έχουν δώσει πολλές χαρές (ειδικά απέναντι στους <<πελάτες>>) ήδη σε μια δύσκολη χρονιά και προσπαθούν για το καλύτερο με πολλή δουλειά σε καθημερινή βάση.

ΥΓ6. Η εικόνα είναι από αγώνα εναντίον των <<πελατών>> στη Football League. Συγκρίνετε την εικόνα με την εικόνα του τωρινού αγώνα και μετά διαπιστώστε μόνοι σας πού οδήγησαν η αργή και προοδευτική απαξίωση και τα σκοτεινά σχέδια...

RiZoMyLoS G1»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...