Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Άγνωστη η επόμενη ημέρα

Μπορεί οι αγώνες των play off να συνεχίζονται,η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος όμως έχει στρέψει την προσοχή της ερυθρόλευκης κοινής γνώμης στην επόμενη ημέρα.
Γιώργος Τόρης και Γιώργος Βαρούτσικος ετοιμάζονται για την αποχώρησή τους ,όπως άλλωστε πολλάκις έχουν προαναγγείλει ,αλλά παράλληλα προσπαθούν να μειώσουν την οικονομικό «κενό» της ομάδας εξοφλώντας ποδοσφαιριστές.

Οι 11 παλιές προσφυγές και το δικαστήριο του Τικάο έφεραν στην διοίκηση τεράστιες δυσκολίες ,ενώ η μη ανταπόκριση του κόσμου σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και εισιτήρια διόγκωσαν το πρόβλημα.
Έτσι τα συμβόλαια των παικτών είναι πίσω, ενώ η αποχώρηση του γυμναστή της ομάδας ήταν η πρώτη ,αφού θα ακολουθήσουν αποχωρήσεις και άλλων από το έμψυχο υλικό των ερυθρολεύκων.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει η φήμη πως το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα γίνει στο ΟΑΚΑ για να «καρπωθεί» ο Ολυμπιακός κάποιες εισπράξεις και να αποπληρωθούν οι παίκτες, αλλά πρόταση για κάτι τέτοιο από την αθηναϊκή ΠΑΕ ουσιαστικά δεν υπάρχει,τουλάχιστον προς το παρών.

Άλλη σκέψη είναι να παραχωρηθεί παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού.Αν κάτι τέτοιο τελεσφορήσει θα μπούνε κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση οι «Γιώργηδες» θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Παναχαΐκή με τις πιθανότητες να ξαναζήσουμε στιγμές καλοκαιριού του 2014 να είναι πολλές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...