Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Κάθε 25 χρόνια...

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να χάσουν ακόμα και από τους πελάτες και πλέον έθεσαν την ομάδα αουτσάιντερ για την τρίτη θέση. 
Η ομάδα μας μπορεί να ήταν καλύτερη, να έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε ένα αμυντικό λάθος του Γιαλούση και την κακή τοποθέτηση του Ρίζου γράφοντας μία μαύρη σελίδα στην ιστορία μας, αφού πρόκειται για την δεύτερη ήττα απο την Λάρισα στο μικρό παρελθόν ομάδας του κάμπου. 





O Ελευθερόπουλος άρχισε με ένα σχήμα χωρίς εκπλήξεις και το κλασικό 4-2-3-1 με τον Διαμαντόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.Ο Θέος που έδειξε πως λείπει στα δύο πρώτα παιχνίδια ανακαζόταν να κινείται πιο πίσω από συνήθως αλλά δεν έβγαλε τις αναμενόμενες ασίστ.Ο Ολυμπιακός πάντως δεν τα πήγα καθόλου άσχημα αγωνιστικά.
Υπήρχε ανάπτυξη του παιχνιδιού με πλάνο , είχε υπερδιπλάσεις τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλό του ,αλλά αυτές δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.Η Λάρισα απείλησε πολύ λιγότερες φορές,μόνο με αντεπιθέσεις με τις πρώτες ευκαιρίες να είναι δικές της με δύο σουτ των Μπόγιοβιτς και Νεμπεγλέρα.Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 18 όταν ο Κυζιρίδης με καλές προυποθέσεις δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Αποστολίδη ,ενώ στο 29΄το σουτ του Μπιτάνγκ είχε την ίδια τύχη.
Ο Γιαλούσης από στημένα προσπάθησε να κάνει κάποια γεμίσματα ,με τα περισσότερα όμως να μην είναι καλοχτυπημένα.Ένα από αυτά πάντως «έβγαλε» ευκαιρία με τον Μπάρμπα να πιάνει την κεφαλιά και το πόδι του αμυτνικού να διώχνει σε κόρνερ που δεν δόθηκε ποτέ...
Το ημίχρονο τελείωσε με τις διαμαρτυρίες του Μπόγιοβιτς για σπρώξιμο του Γιαλούση ,και τον ξένο παίκτη της Λάρισας να γλυτώνει την κίτρινη κάρτα όταν με «θεατρικό τρόπο» προσπάθησε να αποβάλλει τον Γιαλούση.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά αλλά η Λάρισα προηγήθηκε σε μία αντίδραση της ομάδας που θα πρέπει να το δείχνουν στα σεμινάρια των ακαδημιών του Ολυμπιακού προς αποφυγή.Ο Γιαλούσης μόνος του έδωσε πάσα ακριβείας στον Σερτζίνιο με την ερυθρόλευκη άμυνα ανοργάνωτη, ο Ζέρης «έχασε» τον Μπόγιοβιτς ο οποίος εκμεταλευόμενος την άστοχη έξοδο του Ρίζου έκανε το 0-1.Τρία λάθη σε μία φάση...
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε...Έβαλε την μπάλα κάτω και είτε από τα πλάγια ,είτε από τον άξονα «έκανε» παιχνίδι.Το πρόβλημα ήταν πως καμία τελική δεν ήταν της...προκοπής με εξαίρεση την φάση του 58'όταν η ομάδα μας  είχε δοκάρι σε πλασέ του Διαμαντόπουλου μετά από ασίστ του Κυζιρίδη.
Με την πάροδο του χρόνου η έλλειψη καθαρού μυαλού έπαιξε τον ρόλο της.
Έτσι παρά την πίεση η Λάρισα κατάφερε να φύγει με το πρώτο τρίποντο από το ΕΑΚ μετά από 25 χρόνια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας (67' Μπαλντοβαλίεφ), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος.

Λάρισα (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (88' Σαρακατσάνος), Ελιομάρ (75' Πινδώνης), Σερτζίνιο (78' Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς
 


Κάρτες: 
  24' Διαμαντόπουλος , 26' Ζέρης- 17'Μελισσάς , 69' Μπόγιοβιτς , 83' Πινδώνης


Μας άρεσε.... 
-Το ηλεκτροσόκ του Μπόγιοβιτς στο υποτιθέμενο άπερκατ του Γιαλούση ,που όμως δεν έγινε ποτε.

Δεν μας άρεσε...

Μπιτάγγκ ,Θέος και Μπαλτοβαλίεφ έμειναν σε...«ρηχά νερά».


Ο «κόραξ» του αγώνα:
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Λιαχούδη.Στο θέατρο που έκανε ο Μπόγιοβιτς έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα.

Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Είχαμε κατοχή μπάλας ουσιαστική, παίξαμε κάθετο ποδόσφαιρο, εκμεταλλευτήκαμε από τα πλάγια, κάναμε ευκαιρίες. Τέτοιο ποδόσφαιρο δεν έχουμε ξαναπαίξει. Με τον Ηρακλή δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε, αλλά και σήμερα που ήμασταν τόσο καλοί και πάλι χάσαμε. Συνεχίζουμε, τα παιδιά στην ομάδα έχουν έναν στόχο. Δεν είναι πάρα πολύ εύκολο, αλλά κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μας έχει επηρεάσει. Όσο και να θέλουν να μολύνουν αυτή την υγεία, η σχέση που έχουμε εγώ και οι παίκτες του δεν επηρεάζεται. Δεν μας επηρεάζει τίποτα 
Στόχος από δω και πέρα η βελτίωση ατομική του κάθε ποδοσφαιριστή και βελτίωση της ομάδας. Το προνόμιο ενός προπονητή της ομάδας στη νίκη είναι να δουλεύει, στην ήττα έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά στο πόσες τελικές προσπάθειες κάναμε με τον Ηρακλή, στο πόσες κάναμε με τον Απόλλωνα με σήμερα. Σήμερα κάναμε πολλές τελικές. Αν έμπαινε ένα γκολ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».
Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από όλα αυτά που ειπώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα είπε:
«Άλλο να αποκαλύπτεται η αλήθεια κι άλλο να πατάμε πάνω σε αυτό σαν άλλοθι. Εμείς δεν ψάχνουμε για άλλοθι, κάνουμε τη δουλειά μας και μέχρι τελευταία στιγμή αυτό θα κάνουμε».




Παπαδόπουλος: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα που δεν το αξίζαμε. Τους είπα ότι πρέπει να πάμε στον Βόλο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και δυνατή να διεκδικήσουμε τη νίκη. Τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι η ΑΕΚ, που είναι πολύ σημαντικό.
Μπήκαμε πολύ καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Στη συνέχεια ανέβηκε ο αντίπαλος και θα μπορούσε να είχε πετύχει και αυτός ένα γκολ. Στο δεύτερο πετύχαμε το γκολ και θα μπορούσαμε στις αντεπιθέσεις να πετύχουμε κι άλλο. Αντέξαμε στην πίεση και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Από αύριο το πρωί κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Μεγάλη ομάδα είναι και η ΑΕΛ και το απέδειξε σήμερα.Μαθηματικά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, έχουν πολύ καλές ομάδες η ΑΕΚ και ο Ηρακλής το ξέραμε αυτό. Είναι όμως τρίτη αγωνιστική ακόμα».




Μικρά&πικάντικα
  • Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως διατέθηκαν 707 εισιτήρια.Περίπου 1600 άτομα υπολόγισε το ρεπορτάζ του VolosFans στις κερκίδες.
  • Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι κατείγγειλαν τη συμπεριφορά των ΜΑΤ, ενώ παράλληλα ανέφεραν πως στηρίζουν την ομάδα, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...