Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Κάντο όπως το 2011 (pregame)

Το σύνθημα το έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από την προηγούμενη εβδομάδα.
«Σεβόμαστε απεριόριστα την ΑΕΚ ,αλλά δεν την φοβόμαστε» είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι της Κορίνθου.

Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι του Βόλου δεν θα προσπαθήσουν κάτι πρωτόγνωρο.Και αυτή την φορά δεν χρειάζεται να υποχρεώσουν την αθηναϊκή ομάδα στην μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας της ,όπως το 2011. Οι τρεις βαθμοί ή υπό συνθήκες ακόμα και ο ένας θα κρατήσει τον Ολυμπιακό μέσα στο παιχνίδι διεκδίκησης της τιμητικής τρίτης θέσης.

Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Αθήνα με απουσίες. Ο χρόνια τραυματισμένος Μαρτίνεθ και ο Μπεριάν  δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και ο Νικολιάς δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην αποστολή γεγονός που καθιστούν την επίτευξη του στόχου της ομάδας ακόμα πιο δύσκολη.

Στην Αθήνα ταξίδεψαν οι: Μπιτάνγκ, Μπαλντομπαλίεφ, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κολίτσι, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ρόκας, Σκοπελίτης, Θέος Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης και Ρίζος.

Από την άλλη η ΑΕΚ θα είναι «πάνοπλη»,αφού και ο Μπαρμπόσα συμπεριλήφθηκε μετά από καιρό στην αποστολή η οποία έχει ως εξής:
Ανέστης, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σαρρής, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Φαγέ, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Αραβίδης, Κρισάντους

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Στυλιάρας.Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ ΤV.


  • To παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανό από το youtube μέσω του επισήμου καναλιού της ΠΑΕ ΑΕΚ για όσους διαμένουν εκτός Ελλάδας.



Η ανάρτηση θα ανανεώνεται μέχρι την έναρξη του αγώνα.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...