Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Δεν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός...

Ο γνωστός ποινικολόγος κος Χαρμάνης ,αποσαφήνισε την εμπλοκή των ηγετών του Ολυμπιακού στο πόρισμα Πούλιου.


Ο Θ.Χαρμάνης ανέφερε με δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα:

«Ορισμένες ιστοσελίδες οι οποίες και το 2011 σαμποτάριζαν την διάσωση του Ολυμπιακού από τα νύχια της Κυβέρνησης προσπαθούν και τώρα να εμπλέξουν δύο ανθρώπους που τώρα ηγούνται του Ολυμπιακού Βόλου ότι δήθεν εξομοιώνονται με άλλους που διώκονται ποινικά.

Η πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών κου Πούλιου είναι 3000 σελίδες και έχω στα χέρια μου τις 538 σελίδες που αφορούν την τελική πρόταση χωρίς αιτιολογίες.Για τα πρόσωπα που εκπροσωπώ εγώ ως νομικός ,τους κ.κ Τόρη και Βαρούτσικο ,ο Εισαγγελέας προτείνει στο συμβούλιο,και δεν μιλάμε για παραπομπή , να διωχθούν για το πλημμέλημα σε συμμετοχή σε στοίχημα σε παράνομη εταιρία που σήμερα είναι νόμιμη.

Δηλαδή προτείνει να παραπεμφθούν για ένα πλημμέλημα το οποίο παραγράφεται από δύο νόμους που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια.
Ο νέος νόμος νομιμοποιεί κάποιες εταιρίες που τότε δεν ανήκαν στο μονοπώλιο του ΟΠΑΠ ώστε κάποιες εταιρίες να υπαχθούν στην ΕΕΕΠ.Σύμφωνα με τον νόμο που εκδιώκονται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κανείς Έλληνας δεν μπορεί να παίζει στοίχημα εκτός ΟΠΑΠ.
Τεχνηέντως από κάποιος δημιουργούνται πανικός πως δήθεν ο Ολυμπιακός Βόλου κινδυνεύει,κάτι που φυσικά δεν ισχύει.
Ο Ολυμπιακός φέρεται να συμμετέχει σε 6 χειραγωγημένους αγώνες ,από τους οποίους ο ΟΠΑΠ αποκόμισε κέρδη.Ένας από αυτούς είναι ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου -Ατρόμητος σύμφωνα με τον οποίον ο ΟΠΑΠ αποκόμισε κέρδος 48.000 ευρώ.Δηλαδή ο Ολυμπιακός έστησε αγώνα για να κερδίσει ο ΟΠΑΠ.
Είμαστε ακόμα σε στάδιο αποχρωσών ενδείξεων.Αν το συμβούλιο Εφετών υιοθετήσει την πρόταση θα παραπεμφθούν σε δίκη 93 κατηγορούμενοι για τους οποίους προτείνεται η παραπομπή τους μέχρι έως τότε που θα καταδικαστούν αμετακλήτως διαδικασία που θα πάρει 10-12 έτη.Έως τότε είναι αθώοι σύμφωνα με το τεκμήριο αθωότητας της Ευρωπαϊκής Συνθήκης δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Περιμένουμε λοιπόν ποιους θα παραπέμψει το Συμβούλιο και για ποια αδικήματα.»








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...