Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο Μπατζιάκας ανέλαβε την ευθύνη

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ επιβεβαίωσε την μυστική συνάντηση για την μετονομασία του Ολυμπιακού σε Volos FC.
O Τάσος Μπατζιάκας με δηλώσεις του ανέφερε πως η πρωτοβουλία ήταν δική του.Ουσιαστικά ανέλαβε την ευθύνη για την αναστάτωση που έχει προκληθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού λίγο πριν την έναρξη των κρίσιμων αγώνων διαβάθμισης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπατζιάκα:

"Δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων ανέφεραν ότι την προηγούμενη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Μαγνησίας παρουσία και του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο δημιουργίας μία ισχυρής ομάδας όλης της Μαγνησίας. Επειδή όμως η εμπάθεια που διακατέχει κάποιους, τους οδηγεί σε παραπληροφόρηση, θα ήθελα να ενημερώσω σωστά όλο το φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας για το τι ακριβώς συνέβη στη συνάντηση της Παρασκευής.
Με προσωπική μου πρωτοβουλία ως πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, κάλεσα τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων της Μαγνησίας στο Δημαρχείο Βόλου, προκειμένου να γίνει μία πρώτη συζήτηση για το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας πανίσχυρης ομάδας στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Κάτι άλλωστε που το έχω πράξει ξανά και στο παρελθόν. Μίας ομάδας που όχι μόνο θα πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά θα προβάλει το Βόλο και γενικότερα τη Μαγνησία σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Τη συνάντηση αυτή χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος και εμφανίστηκε θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού στόχος του είναι η προβολή της πόλης την οποία υπηρετεί, όπως επίσης και η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας του Βόλου και μέσα από τον αθλητισμό. Ωστόσο, αμέσως μετά το χαιρετισμό του στους παρευρισκόμενους, αποχώρησε από την αίθουσα που διεξήχθη η συζήτηση μεταξύ εμού και των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων.
Επί του θέματος, θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, ότι έγινε μία πρώτη συζήτηση όπου ανταλλάξαμε απόψεις και καμία απόφαση δεν ελήφθη. Ούτε αρνητική αλλά ούτε και θετική. Αυτά για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, όσων ενδιαφέρονται για την αλήθεια και όχι για τα μυθιστορήματα ευφάνταστων συγγραφέων.
Υ.Γ.: Τόσα χρόνια μία μικρή μερίδα προσώπων μεταξύ αυτών και δημοσιογράφων ζει μέσα από αυτό το μίσος των ομάδων της πόλης μας. Ηρθε η ώρα να συμβάλλουμε στο να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την νοσηρή κατάσταση που μόνο κακό προκαλεί στο Βόλο. Εκτός αν ο σκοπός των ατόμων αυτών που συντηρούν το μίσος, έχει ιδιοτελή κίνητρα".


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...