Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Έχασε...δεν χάθηκε!


Ένας κακός Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην Καρδίτσα και μπαίνει στα playoff χωρίς βαθμό.
Η συγκυρία των άλλων αποτελεσμάτων βέβαια ,ανέδειξε την συγκεκριμένη ήττα όχι ως...καταστροφική,αφού αν κέρδιζε η ομάδα μας θα έμπαινε με 1 βαθμό στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που προβλημάτισε δεν ήταν τελικά ο χαμένος βαθμός ,αλλά κάποιες αδυναμίες που εμφάνισε η ομάδα και θύμισαν Ολυμπιακό...προ Ελευθερόπουλου.



Άξιος της μοίρας του...Ο Ολυμπιακός αν και κακός θα μπορούσε να πάρει υπό προϋποθέσεις το τρίποντο αφού οι παίκτες μας έκαναν τα πάντα για να πάνε όλα....αριστερά.

Το στραβό το κλίμα φάνηκε από νωρίς....Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από γκάφα-ολκής του Κασμερίδη ,ο οποίος προσπάθησε σε μία ανυποψίαστη φάση να τριπλάρει επιθετικό της αντίπαλης ομάδας.Αποτέλεσμα να κάνει λάθος να δώσει την μπάλα σε αντίπαλο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να τον «κρεμάσει» και να βάλει την ομάδα μας νωρίς νωρίς πίσω στο σκορ.

Και ενώ το κλοτσοσκούφι συνεχιζόταν με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο,ήρθε ένα κόρνερ και το χέρι του Δημόπουλου να δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο παιχνίδι.Ο Διαμαντόπουλος όμως έχασε το πέναλτι και χρειάστηκαν 30 ολόκληρα λεπτά να ξαναδούμε δάση της προκοπής.Μέχρι τότε οι παλινωδίες της ερυθρόλευκης άμυνας,έκαναν κάθε....μπαλιά προς τον Κασμερίδη να...«μυρίζει» γκολ.

Ήρθε λοιπόν το 54΄με τον Μπεριάν να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία και αν στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.Και ενώ ο Ολυμπιακός προσπαθούσε ,χωρίς μεγάλη ομολογουμένως τύχη, να ισοφαρίσει,ο Βουτσιας εκμεταλλευόμενος την προώθηση όλων των παικτών του Ολυμπιακού χτύπησε στο 89΄σε μία αντεπίθεση κάνοντας το 2-0.Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ ,αλλά και πάλι η τελική προσπάθεια ήταν κακή.

Η περιγραφή του αγώνα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Φωτιάς, Δημόπουλος (29’ λ. τ. Σκόνδρας), Γκουγκούδης, Τζάνης, Κουλίδης, Μπιτέλης, Σαΐν (65’ Μαυριάς), Βουτσιάς, Πέεφ, Τζέκος (80’ Παναγιωτόπουλος)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ιντζίδης, Γιαλούσης, Καρράς, Μαργαρίτης, Ρόκας (65’ Νικολιάς), Μακρυδημήτρης (83’ Σκοπελίτης), Μπιτάνγκ, Μπεριάν, Κυζερίδης, Διαμαντόπουλος



Κάρτες: 
 26’ Φωτιάς, 26’ Δημόπουλος, 75’ Σκόνδρας – 26’ Ιντζίδης, 33’ Καρράς

Μας άρεσε.... 
Ο Μπεριάν ήταν ο μόνος δραστήριος παίκτης,αλλά και μοιραίος στην περίπτωση του δοκαριού.


Δεν μας άρεσε...

-Ρεκόρ λαθών από την ομάδα μας.
-Μετά το κάζο του Κασμερίδη στο πρώτο γκολ ,δόθηκε η εντολή η μπάλα να μην πηγαίνει προς τα πίσω.Η εντολή αυτή ...μάλλον αγνοήθηκε.
- «Αυτοκτονική» η εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου,αφού η προσποίηση «πιάνει» ο Κουτσόπουλος πέφτει προ της εκτέλεσης και ο παίκτης μας την στέλνει στην...αγκαλιά του.




Ο «κόραξ» του αγώνα
Δεν είχε προβλήματα η διαιτησία του Ρούσσου - Μπεκερτζή.


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: ««Η Καρδίτσα για μένα είναι μια ομάδα που θα έπρεπε να ήταν ψηλότερα. Είχα πει στους παίκτες μου ότι είναι μία δουλεμένη ομάδα. Χάσαμε έναν βαθμό σήμερα από την ειδική βαθμολογία, αλλά κερδίσαμε πολλά πράγματα και αποκομίσαμε πολλά οφέλη. Τόσο καιρό υπάρχουν παίκτες στις προπονήσεις που δηλώνουν παρών με την προσπάθεια τους. Επιβράβευσα κάποια παιδιά και τους επέτρεψα να έχουν την ευκαιρία να δείξουν την ετοιμότητα τους ενόψει του πλέι οφ. Η συμπεριφορά τους ήταν αντίστοιχη του επιπέδου της ομάδας επομένως είμαστε πολύ χαρούμενοι. Επίσης φάνηκε ότι θα πρέπει να συμβούν πάρα πολλά πράγματα να χάσει αυτή η ομάδα. Δηλαδή θα πρέπει να μπει ένα γκολ, όπως μπήκε, να χάσουμε πέναλτι, να έχουμε δοκάρι.

Λυπάμαι για τον βαθμό που χάσαμε, αλλά αποκομίσαμε πολλά περισσότερα για τα παιδιά που δικαιούνται να επιβραβευτούν. Σε αυτό το πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες με τεράστια μπάτζετ που δεν μπήκαν στα πλέι οφ. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και για την πόλη να βρεθούμε σε αυτή τη μίνι γιορτή του ποδοσφαίρου που θα είναι 10 παιχνίδια υψηλού επιπέδου.


Στα πλέι οφ θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είναι τετριμμένο, είναι πραγματικότητα. Οι παίκτες έχουν ανταποκριθεί εκπληκτικά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε διαχείριση, λόγω της βαθμολογίας των δυο ομάδων που βρίσκονται από πάνω. Εκ των πραγμάτων σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να πηγαίνουμε για τη νίκη. Θα πρέπει να ρισκάρουμε. Έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας». »


Θεοδωσιάδης: «Καταρχάς να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για τα καλά του λόγια. Αντεύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα πλέι οφ και μακάρι να κατορθώσουν να βγουν στη Σούπερ Λίγκα. Να ευχηθώ και στη Λάρισα που είναι Θεσσαλική ομάδα καλή επιτυχία, όπως και στον Τύρναβο στα πλέι άουτ. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους δικούς μου ποδοσφαιριστές γιατί γνωρίζεται ότι δουλεύουμε στα κόκκινα. Κάποια αποτελέσματα δεν είχαν βγει, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε υπομονή και επιμονή και σε πρώτη φάση τα παιδιά δικαιώθηκαν. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα, αλλά δεν έχουμε σώσει την ομάδα. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να μπούμε όσο πιο καλά γίνεται σε αυτή τη διαδικασία για να παλέψουμε για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου αυτά τα παιδιά, που όλο αυτό το διάστημα έχουν δεχτεί πολλή πίεση. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και τον κόσμο, που είναι κοντά στην ομάδα και την πιστεύει από την αρχή της χρονιάς. Θα δώσουμε τα πάντα για να σωθεί η ομάδα.»

Διαμαντόπουλος: «Δυστυχώς για εμάς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος. Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την απόδοση μας και μας δόθηκε η ευκαιρία με πέναλτι να ισοφαρίσουμε. Έχασα την εκτέλεση. Αν είχαμε κάνει το 1-1 θα μπορούσε το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό και να παίζαμε σε πιο ανοικτούς χώρους. Συνεχίζουμε. Είμαστε στα πλέι οφ. Πάμε τα παίξουμε για όλα για όλα».

Νικολιάς:«Γνωρίζαμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, μας είχε προειδοποιήσει ο προπονητής μας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλές ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε.
Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών στα πλέι οφ και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Θα δουλέψουμε για αυτό».


Μικρά&πικάντικα
  • 700 περίπου θεατές βρέθηκαν στις κερκίδες.150 εξ αυτών ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...