Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Το παιχνίδι της χρονιάς! (pregame)

Με ένα ίχνος υπερβολής ο "Ελέ" το χαρακτήρισε ως παιχνίδι της χρονιάς.
Αν όμως κάποιος αναλύσει το πρόγραμμα των υποψήφιων για την τριάδα ομάδων θα καταλάβει πως αν ο Ολυμπιακός «περάσει» από το Αλκαζάρ,πιθανότατα κλειδώνει την δεύτερη θέση που θα οδηγήσει στα play-off.

Έτσι ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Τυρνάβου στο Αλκαζάρ ,σε ένα παιχνίδι που οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ,αφού ούτε τηλεοπτική μετάδοση έχει,αλλά και η μετάβαση στο γήπεδο της Λάρισας απαγορεύτηκε.

Εν τω μεταξύ οι Τυρναβίτες με καθημερινές ανακοινώσεις της ΠΑΕ,προσπαθούν να «ξυπνήσουν» το τοπικιστικό εγωισμό στους Λαρισαίους για εισπρακτικούς ασφαλώς λόγους και καλούν τον κόσμο στο γήπεδο.

Στα αγωνιστικά ο Ελευθερόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα ,αφού εκτός από τον  χρόνια τραυματία Μαρτίνεθ, εκτός αποστολής έμειναν οι Διαμαντόπουλος και Μπέριαν με τον πρώτο να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην μέση και τον δεύτερο να μην είναι απόλυτα έτοιμος λόγω τραυματισμού.Ο Κυζιρίδης είναι τιμωρημένος.
Η αποστολή: Μπάρμπας, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Θέος, Ζέρης, Μπιτάνγκ, Μαργαρίτης, Καρράς, Τριανταφυλλάκος, Ιντζίδης, Νικολιάς, Κεσίδης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Μπαλντομπαλίεφ, Ντινόπουλος, Γιαλούσης, Κασμερίδης, Ρίζος.

Από την άλλη o Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Παληγεώργο και τον Κισκαμπάνη.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Φωτιάδης.


Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...