Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μάτωσε και...άγχωσε!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Φωκικό με γκολ του Μπαλτοβαλίεφ αλλά ακόμα δεν εξασφάλισε την είσοδό του στα play off.
Αδικαιολόγητα αγχωμένος οι ερυθρόλευκοι άγχωσαν τους 1400 φιλάθλους τους που αψήφησαν την βροχή κερδίζοντας με δυσκολία τον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο Φωκικό.



Η ομάδα είχε κάποιες αλλαγές ,αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι στην κακή εμφάνιση.Οι ερυθρόλευκοι ήταν κακοί αφού η νευρικότητα και το άγχος ήταν αυτή που κυριαρχούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους.Ούτε το γρήγορο σχετικά γκολ του Μπαλτοναλίεφ στο 23' στάθηκε ικανό να «ελευθερώσει» τους παίκτες μας.
O Μπιτάνγκ πάσαρε στον Μπαλντοβαλίεφ, αυτός έφερε την μπάλα στο αριστερό του πόδι με τελικό αποδέκτη τον Θέο που σούταρε σε φάση τετ-α-τετ. Ο Αμουτζάκης απέκρουσε και ο Μπαλντοβαλίεφ σε κενή εστία, από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μία φάση στο 35' όταν ο Θέος βρέθηκε τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Τριανταφυλλάκου, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αμουτζάκη.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός ήταν ακόμα πιο κακός και δεν αποζημίωσε όσο κόσμο κάθησε υπομενετικά μέσα στην βροχή.Βέβαια θα μπορούσε να είχε κάνει την ζωή του πιο εύκολη πετυχαίνοντας κάποιο γκολ,αλλά δεν είχε την τύχη μαζί του και στο 52΄όταν το απευθείας κόρνερ του Μπουτζίκου μόλις που απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή,και στην φάση του 59 ΄όταν χάθηκε διπλή ευκαιρία με τον Μπάρμπα μετά από σέντρα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Μπάλτοβαλίεφ να την στέλνει άουτ.

Ο Φωκικός από την άλλη είχε μία δύο επιθέσεις με πιο επικίνδυνη αυτή του Μπολμποσιάν όταν ο Ρίζος απέκρουσε την μπάλα και αυτή αφού εξοστρακίστηκε από τα πόδια του επιθετικού του Φωκικού πέρασε άουτ.


Ολυμπιακός Βόλου:
Ρίζος, Καρράς (90'+4' Μαργαρίτης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης (70' Μακρυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ (87' Διαμαντόπουλος).
Φωκικός: Αμουτζάκης, Καλλέργης, Ντάμπος (61' Ντάφλας), Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Χαλιώτης (81' Ζαρκάδας), Μεγάλος, Ντούνης (90' Κυριακάκης), Κασνέτσης, Χαντάκιας, Μπολμποσιάν.




Κάρτες: 
 Κυζιρίδης , Μπιτάνγκ


Μας άρεσε.... 
Ο Μπαλτοβαλίεφ συνέχισε να είναι αποτελεσματικός.
Ο Μπουτζίκος ήταν δραστήριος και με εύστοχες σέντρες.


Δεν μας άρεσε...

Ο Ελευθερόπουλος άργησε χαρακτηριστικά να κάνει αλλαγές και να φρεσκάρει την εικόνα της ομάδας.
Σε κακή ημέρα αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές μας.



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Καραλιόλιος χωρίς να έχει το δύσκολο σφύριγμα εκνεύρισε την κερκίδα.
.


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Συχγαρητήρια στον Φωκικό.Εμείς κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα.Η νοοτροπία .Η απόδοσή μας ήταν κατώτερη από ότι μπορούσαμε να προσδωκούμε.Δεν έχουμε πολυτέλειες αφού η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη για να πετύχουμε τον στόχο μας και να βάλουμε την ομάδα στα πλει οφ.Υπάρχουν πολλά παιδιά που θέλαμε να δούμε πως θα ανταποκριθούνε.»

Μανέτας:«Χάσαμε από ένα δικό μας λάθος.Έπειτα ελκέγξχαμε τον αγώνα και ζητήσαμε στο β μέρος να κάνουμε φάσεις.Είπα στα παιδιά να προσέξουμε το πρώτο 15λπτο για να μην πετύχει γκολ ο Ολυμπιακός και να τον αγχώσουμε.Το καταφέραμε και κάναμε δύο ευκαιρίες.Ψάχνουμε να βρούμε κίνητρα να κρατηθούμε ανταγωνιστικού.Τα καταφέρνουμε και χάνουμε πολύ δύσκολα.Η εικόνα που παρουσιάζουμε δεν είναι εικόνα ουραγού.Συγαχρητήρια στον Ολυμπιακό .Είναι μια ομάδα με ιστορία που εγώ θέλω να την βλέπω στην Σούπερ Λίγκα.».

Θέος: «Δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε.Κάναμε μία επαγγελματική νίκη.Τέτοια εμφάνιση δεν πρέπει να επαναληφθεί και ίσως ευτυχώς που την κάναμε σήμερα.»


Μικρά&πικάντικα
  • Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκαν 693 εισιτήρια.Υπολογίσαμε περίπου 1400-1500 φιλάθλους στις κερκίδες.
  • Η βροχή που έπιασε στο τέλος του ημιχρόνου ανάγκασε πολύ κόσμο να φύγει ή να ψάχνει σκαλωσιές να καλυφτεί.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...