Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Έχασε βαθμούς στο Αλκαζάρ

Τρίτη και φαρμακερή επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Αλκαζάρ και λευκή ισοπαλία...
Εντεταλμένο και στοχευμένο «κιτρίνισμα» των παικτών μας από Φωτιάδη!
Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Τυρνάβου...

'Ελειψε το «καθαρό» μυαλό στην επίθεση...



Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε γνώριμο σχήμα και τον Ρόκα να παίρνει την θέση του Κυζιρίδη στην μόνη διαφοροποίηση από την αρχική ενδεκάδα με την Λαμία.

Στο πρώτο ημίχρονο σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες τελικές προσπάθειες ,ο Ολυμπιακός έδειχνε να στέκεται καλύτερα στον χώρο του κέντρου ενώ η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τις δύο ομάδες στο...31' με μία κεφαλιά του Γκούρτσα που πέρασε άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα σε σουτ του Θέου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Στεργιανού ,αλλά ο Φωτιάδης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον ερυθρόλευκο παίκτη για διαμαρτυρία,αντί για την άσπρη βούλα.Στο 42 έγινε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Ρίζος για να έρθει η πρώτη καλά οργανωμένη αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο 45 ' με την μπάλα να καταλήγει στον Μπαλντοβαλίεφ και την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πατώντας καλύτερα στο β ημίχρονο ,με δυσκολία όμως να μετουσιώσει την υπεροχή σε ευκαιρίες.Ουσιαστικά η πρώτη απειλή ήρθε από το φάουλ του Γιαλούση ,ενώ ο Μιλουντίνοβιτς απάντησε για τον Τυρναβο με ένα σουτ από μακριά που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Ριζου.
Η μεγάλη όμως φάση ήρθε στο 58' όταν μετά από συνεχομενα κόρνερ ο Ροκας έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Πρίφτη να αποκρούει με υπερένταση και αρκετή δόση τύχης σε νέο κόρνερ.

Στο 63' ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός όταν ο Ρίζος «έχασε» στον αέρα από τον Γκούρτσα λόγω λάθος υπολογισμού,αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα και ο Ολυμπιακός δεν απειλούσε ουσιαστικά,ο Τύρναβος προσπαθούσε με τους χαφ να «ψάχνουν» το κεφάλι του επικίνδυνου Γκούρτσα.

Στο 77' ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιαλούση να εκτελεί φάουλ και τον Μπάρμπα να μην μπορεί να «εκτελέσει» μέσα στην μικρή περιοχή.

Τύρναβος (Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Σουλιώτης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης, Παπασάββας (46' Όττα) , Μιλουτίνοβιτς, Γεωργίου, Ποκόνγκ (76' Μπιλά) , Γκούρτσας

Ολυμπιακός Β. (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Γιαλούσης, Ζέρης (84' Καρράς), Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Ρόκας (90' Μακρυδημήτρης), Νικολιάς, Μπιτάνγκ (80' Σκοπελίτης), Θέος, Μπαλντοβαλίεφ




Κάρτες: 
 10' Σουλιώτης, 87' Γκούρτσας 93' Μπιλά - 14'Μπαλντοβαλίεφ , 29' Ζέρης, 34' Θέος , 60' Τριανταφυλλάκος, 77' Μπιτάνγκ, 86' Ροκας

Κόρνερ: 3-4
Σουτ εκτός τέρματος: 9-8
Σουτ στο τέρμα :1-4

Μας άρεσε.... 
Ο Σκοπελίτης έκανε το ντεμπούτο στην Β Εθνική μετά το Κύπελλο Ελλάδας.Μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός έπαιξε με δύο βολιώτες στην ενδεκάδα του.

Δεν μας άρεσε...

Τα καρδιοχτύπια που κάναμε κάθε φορά που ο Ρίζος πραγματοποιούσε έξοδο.
Δεν είχαμε στον πάγκο εναλλακτικές επιθετικές λύσεις μετά από καιρό...Παρά ταύτα ο Ελέ έδειξε να διστάζει να πραγματοποιήσει αλλαγές.



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Φωτιαδης έδειξε με τεράστια προθυμία κάρτες στους ερυθρολεύκους. Χαρακτηριστική η αψιμαχία Πρίφτη -Μπαλντοβαλίεφ με τον Σκοπιανό να είναι ο μοναδικός που αντικρίζει την κάρτα.
Στην φάση του 34' αρνήθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό.
.


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Το παιχνίδι είχε ρυθμό,φάσεις και τακτική υψηλού επιπέδου.Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και δεν επιβληθήκαμε του αντιπάλου όπως θα έπρεπε.Το θετικό είναι πως για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι κρατήσαμε το μηδέν και συνεχίζουμε να είμαστε εντός στόχων.»

Σκοπελίτης:«Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες κι αν ήμασταν καλύτεροι στην τελική πάσα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής θα μπορούσε να μας δώσει πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε σε χέρι αντιπάλου. Σήμερα, δεν δείξαμε αυτό που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο διατηρήσαμε το αήττητο σερί».


Μικρά&πικάντικα
  • Πολύ λίγος ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Αλκαζάρ με τους θεατές να μην ξεπερνούν τους 400.Ανάμεσά τους και οι 50 προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού που κάθησαν και πάλι στο γνωστό πέταλο.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...