Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Στήριξη σε Κασμερίδη

Με αφορμή της κατηγορίες προς τον Αλέξανδρο Κασμερίδη ότι δήθεν είναι συνεργός σε στοιχηματική απάτη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τον τερματοφύλακα της ομάδας.


Η ανακοίνωση:

"Με αφορμή τις αναπόδεικτες κατηγορίες προς τον Αλέξανδρο Κασμερίδη, ότι δήθεν είναι άμεσος συνεργός σε στοιχηματική απάτη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την στήριξή της προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης είναι γνωστός για το ήθος του και την επαγγελματική του ακεραιότητα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να σπιλώνει την υπόληψη κανενός ποδοσφαιριστή μας. Πολύ δε περισσότερο όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις."


Πρόκειται για το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο από την sportradar αφού «πήρε» κάποια χιλιάδες ευρώ στο όβερ.Στο παιχνίδι αυτό ο Κασμερίδης είχε δεχτεί ένα περίεργο γκολ λόγω αέρα με το οποίο το σκορ έγινε 3-2.
Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι πως υπάρχει κατηγορία στον συγκεκριμένο παίκτη ,ενώ το όβερ είχε γίνει από το 3-0...









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...