Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Τιμά χορηγούς και Κουφιδάκη

Μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη σε όλους όσοι βοήθησαν τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
....διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 1η Απριλίου στις 7μ.μ. η Διοικούσα Επιτροπή και η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με μια εκδήλωση αφιερωμένη στους Χορηγούς της, πέφτει η αυλαία , της φετινής χρονιάς για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, την Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα Θεσσαλία, του Ξενοδοχείου VOLOS PALACE.

Η φετινή χρονιά, παρόλο το δυσμενές τελικό αποτέλεσμα του υποβιβασμού, αποτέλεσε για όλους εμάς, Διοίκηση και Διοικούσα Επιτροπή, που βρεθήκαμε δίπλα σ΄αυτή την ομάδα , στα κορίτσια και στον προπονητή μας, μια εμπειρία αλλά και μια «μαγιά» για την αυριανή μέρα της ομάδας, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, να ξανακάνουμε τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου το καμάρι της πόλης και το ΕΑΚ Βόλου το σημείο συνάντησης όλων των φιλάθλων, όπως στο παρελθόν.

Η βοήθεια των : MANOLLO CAFÉ -24 SERVICE , Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , VOLOS PALACE HOTEL , ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ , ΙΩΛΚΟΣ GROUP , STATE CAFÉ , Γυμναστήρια GYM WAY , Ποτοποιία Βελεστίνου – ΣΑΡΑΝΤΗΣ , COSMOTE CORNER , BACARE , MIKEL, Μάρμαρα Τουτουντζόγλου , Εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ , Καφετέρια ΚΕΝΤΡΙ , ΜΑΓΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ , Το Ράντσο της ΦΙΛΙΩΣ , Αχριάνης Γιάννης – Καφέδες , ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ , Κ 157 και Θώμος Γεώργιος – Ηλεκτρολογικές εργασίες , αποτέλεσε για μας καταλύτη στις προσπάθειες μας, ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας και το όνομα της να είναι αξιόπιστο, σε όλο τον χώρο του ελληνικού γυναικείου και όχι μόνο , μπάσκετ.

Αυτούς τιμάμε και μαζί τους τιμούμε και τον ορθοπεδικό γιατρό Μανούδη Γρηγόρη και τον φυσιοθεραπευτή Λιάκο Ζήση, για την πολύτιμη συμβολή τους στα πολλά προβλήματα τραυματισμών και υγείας που αντιμετώπισαν οι αθλήτριες μας, μέσα στο χρόνο.

Όμως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε παρελθόν αγωνιστικών επιτυχιών , αλλά είχε και ανθρώπους , με όραμα , πίστη και διάθεση να τον κάνουν μεγάλο , που «μάτωσαν» οικονομικά στην προσπάθεια τους αυτή και στο πρόσωπο του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΦΙΔΑΚΗ, ανιδιοτελή εργάτη του Ολυμπιακού Βόλου , τιμάμε τον παράγοντα και τον άνθρωπο που είχε όλα τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά.

Περιμένομε όλους αυτούς για να τους σφίξουμε το χέρι και : Διοίκηση , Διοικούσα Επιτροπή ,αθλήτριες , προπονητές και δημοσιογράφοι , να συζητήσουμε τους τρόπους που θα ξανακάνουμε μεγάλη την ομάδα που έκανε το Βόλο περήφανο"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...