Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τώρα όμως είναι και η δική μας ώρα

«Τώρα όμως είναι και η δική μας ώρα» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "Austrian Boys".
Παράλληλα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου συμβουλεύουν τον κάθε ενδιαφερόμενο να μην ξαναμπλέξει το όνομα του συνδέσμου σε κανενός είδους παιχνίδια και συμφέροντα πολιτικού τύπου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας έκανε το καθήκον της! Οι παίκτες και η προπονητική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας για την είσοδο στα Play Off. Μένει ένα ακόμα παιχνίδι και πιστεύουμε ότι θα μπούμε στη διαδικασία των Play Off με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας θα συνεχίσουν στους ίδιους αγωνιστικούς ρυθμούς, με το ίδιο πάθος και την ίδια σοβαρότητα για να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν.
Τώρα όμως είναι και η δική μας ώρα. Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να δείξουμε - με την μαζική παρουσία μας στο γήπεδο – ότι στηρίζουμε την ομάδα μπροστά σε αυτή την πρόκληση που έρχεται. Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, το ΕΑΚ πρέπει να είναι γεμάτο. Αυτό αξίζει στην ομάδα μας. Αυτό αξίζει στο μέγεθος του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου.

Υ.Γ. …και κάτι ακόμα που αφορά την τοπική επικαιρότητα σχετικά με ένα θέμα, το οποίο φυσικά δεν αφορά καθόλου τον Σύνδεσμό μας, αλλά κάποιοι έσπευσαν με τα λεγόμενα τους να προσπαθήσουν εμμέσως να μας εμπλέξουν.
Προτρέπουμε και συμβουλεύουμε τον οποιοδήποτε δημοτικό σύμβουλο, πολιτικό παράγοντα ή δημοσιογράφο να μην ξαναεμπλέξει το όνομα των “Austrian Boys” σε άσχετα θέματα με τις δικές μας δράσεις, οι οποίες είναι πάντα στο φως και αφορούν μονάχα την στήριξη στον Ολυμπιακό Βόλου.
Έχουμε τονίσει άπειρες φορές και το έχουμε αποδείξει με τη στάση μας, ότι δεν μας ενδιαφέρουν κανενός είδους πολιτικού τύπου, παιχνίδια και συμφέροντα. Από εδώ και πέρα όποιος εμπλέξει ξανά το όνομα του Συνδέσμου μας, για θέματα που δεν μας αγγίζουν καν, θα καταγγελθεί ονομαστικά και θα εξετάσουμε παράλληλα νομικού τύπου ενέργειες εναντίον του».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...