Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στα...θρανία ο Ολυμπιακός

Στα πλαίσια του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου, εκπαιδευτική επίσκεψη στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.
Οι νεαροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους για το φλέγον ζήτημα του «Σχολικού εκφοβισμού» με την παιδοψυχολόγο Αλεξοπούλου Ντένια.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκπροσώπησαν ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο της Κ-20 και πιο συγκεκριμένα: οι κ.κ. Μακρής Θωμάς (προπονητής Κ-20), Τασιόπουλος Λευτέρης (γενικός αρχηγός), Σίμος Αριστοτέλης (γυμναστής Κ-20), Ντινόπουλος Νίκος, Βλαχόπουλος Ντίνος, Χασιώτης Στάθης καθώς και τα στελέχη της ΠΑΕ Ανδρέας Κικίλιας (Γεν. Δ/ντη) και Γιάννης Πόθος (Υπευθ. Marketing). Αμέσως μετά το τέλος της ενημέρωσης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς τους φίλους. 


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί την Δ/ντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου κα. Κυριέρη Ελένη καθώς και τους δασκάλους και τους μαθητές για την φιλοξενία τους.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...